Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jaapani toiteAutor(id): Joakim Lundblad, Bruno Ehrs, Dag Hermelin
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Katrin Tombak
ISBN: 9985681770 (köites) 9985681170 (vale) 9789985681176
Lehekülgi: 113
Seisukord: kaaned, selg ja nurgad pisut kulunud ja määrdunud, sisu olemas, puhas ja korralik
Mõõdud: 200 × 290 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 038
Jaapani köögi rikkalikust retseptivaramust on sellesse raamatusse valitud kimbuke lihtsaid ja kiiresti valmistatavaid koduseid toite lihast või kalast jt mereandidest, riisist või nuudlitest, seentest ja köögiviljadest.
Jaapani road on väga tervislikud, näevad isuäratavad välja ja maitsevad oivaliselt. Loodetavasti pakub elamuse ka nende valmistamine.
Märksõnad
rahvustoidud
toitumistavad
Jaapan
kokaraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Elisabeth Sild, Keedu- ja majapidamisraamat,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet. Odava ja tervisliku toidu retsepte,
Noarootsi Tervisliku Eluviisi Selts, 1992, hind: 4,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!