Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Džemmid, želeed ja kompotidAutor(id): Frank Stein
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Eve Paikre
ISBN: 9789985732151
Lehekülgi: 64
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 140x200
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 238
Raamat õpetab, kuidas muuta oma hoidisteriiul selliseks, et ta oleks ilus ja isuäratav ning kuidas täita purgid selliste hoidistega, mis maitseksid hõrgult.
Originaali pealkiri Mameladen, Gelees und Kompotte. Eesti keeles
Märksõnad:
Sinisukk
keedised
hoidised
kokaraamatud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Signe Rolf, Maailma tordid. 101 pidulikku, kergesti valmistatavat, klassikalist ja uut torti ning kooki,
Sinisukk, 1996, hind: 15,00 eurot
Kristina Efert ja Tiit Efert; toimetanud Eha Kõrge, Eesti maitsed. Ligi 40 tootja lugu, üle 60 retsepti,
Varrak, 2019, hind: 18,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Linnuliha,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 10,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Retseptid ja tekst: Harri Ilves, Grillime aasta ringi,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,00 eurot
Barbara Maher, Koogid,
Koolibri, 1998, hind: 5,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2227 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!