Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti à la carteAutor(id): Dmitri Demjanov
Kirjastus: Eesti Kulinaaria Instituut
Linn:
Aasta: 2011
Originaalkeel:
Tõlkija: Refinder
ISBN: 9789949302000
Lehekülgi: 288
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 230x225 mm
Suurus: kõvas köites raamat (eesti ja inglise keeles)
Sisu:
* 31 restorani ja kohviku peakokkade mõtted kokaametist, Eesti toidust ning toorainetest
* 100 inspireerivat toidupilti koos retseptidega peakokkade endi sulest
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Eesti à la carte, Dmitri Demjanov, Eesti Kulinaaria Instituut 2011Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
Alvar Andres Virkus, Lia Virkus, Poisid köögis,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Koostanud Antonio Colombo, Maitsvad Itaalia lihatoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
Kati Lehepuu, Jane Ardoja, Soodsad tervislikud toidud,
Hea Lugu, 2018, hind: 19,00 eurot
Koostanud Marje Sepp, Kartulitoidud,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Karin Iden, Jõulu- ja piduroad kogu maailmast,
Avita, 2000, hind: 15,00 eurot
Piret Lauk, Egert Oiov, Ideaalvormi teejuht. Teadlik treening ja õige toitumine,
Pilgrim, 2018, hind: 6,00 eurot
Jaan Kask, Lihtne õlletegu,
Hea Lugu, 2014, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2236 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!