Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toit. Mida ja kuidas süüa?Autor(id): Mai Maser
Kujundaja: Marge Pervik-Kaal
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916715468
Lehekülgi: 256
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 220x165
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Raamatust leiab ülevaate teaduspõhistest toiduvalikutest ja erinevate toitude kombineerimise vajadusest igal söögikorral, eriti aga päeva ja nädala jooksul. Ainult selliselt on võimalik toiduga saada kõiki eluks vajalikke valke-rasvu-süsivesikuid ja mikrotoitaineid, kuna need on taimsetes ja loomsetes toiduainetes olemas, aga eri kogustes ja vahekordades.
"Toit. Mida ja kuidas süüa?" on lühikokkuvõte toitainete paljususest ja igapäevase toiduvaliku kirevusest. Oluline on teada põhimõtteid ja osata teha sobivaid valikuid nii, et ei peaks igat grammi täpselt arvestama.
Organism oma keerukuses tuleb hästi toime, kui õppida teda kuulama ja toetama. Püüdkem ennast hoida harituna ja pikendada mitte eluiga, vaid tervena elatud aastaid!
Mai Maser on arst, toitumisteadlane ja Tartu Ülikooli emeriitdotsent. Ta on Toitumisteaduse Seltsi üks rajajatest, Eesti Tervisedenduse Ühingu ja Eesti Akadeemiliste Naiste Ühingu auliige. Dr Maser on aastaid osalenud ka Eesti toitumis- ja liikumissoovituste koostamise töörühmades ja osalenud Eesti parima toiduaine valimise žüriides. Mai Maser on mitmete toitumisalaste raamatute, sealhulgas ka menuki "Kogu pere kokaraamat" autor.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
Marge Pervik-Kaal
kokaraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Toit. Mida ja kuidas süüa?, Mai Maser, Ühinenud Ajakirjad 2023Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Koostanud Tiiu Liebert, Mai Maser, Kaie Pappel, Tagli Pitsi, Merileid Saava, Eve Sooba, Sirje Vaask, Tiiu Vihalemm ja Inga Villa, Eesti toitumis- ja toidusoovitused,
Tervise Arengu Instituut, 2006, hind: 9,00 eurot
koostas Kädi Lepp ja Mai Maser; toimetajad M. Maser ja H. Tälli, Tervisedendus koolis. Tervikliku koolitervise programmi rakendamine koolikeskkonnas,
Eesti Tervisekasvatuse Keskus, 2002, hind: 8,00 eurot
koostajad Mai Maser ja Liana Varava; toimetajad H. Tälli ja M. Maser; eessõna: Maarike Harro, Tervisedendus lasteaias [artiklikogumik],
Tervise Arengu Instituut, 2003, hind: 13,00 eurot
Mai Maser, Sinu laps hällist koolini (Sinu laps nullist kuueni),
Vikerkaar, 1994, hind: 4,00 eurot
Mai Maser, Margus Tamm ja Angelica Udeküll, Hõbedaste aastate kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel, Leivaraamat,
Eesti Leivaliit, 2006, hind: 10,00 eurot
Mai Maser, Igaühele oma tõde. 30 võimalust sobiva dieedi valikuks,
Pegasus, 2005, hind: 9,00 eurot
Eha Laanepere, Mai Maser, Helina Piip, Marika Puhm , Helen Sõber, Jaanus Tombak ja Kaja Torm, Kokteilist kookideni. Magusroad, mida sa võid endale lubada,
Ühinenud Ajakirjad, 2009
Mai Maser, Kogu pere toiduraamat. 125 päevamenüüd ja 280 retsepti,
Ühinenud Ajakirjad, 2013
Mai Maser, Antonina Järviste, Ülle Einberg, Irina Sapatšuk, Sirje Vaask, Tiiu Vihalemm, Inga Villa; koostaja Eesti Toitumisteaduse Selts, Laste ja noorte toidusoovitused,
Tervise Arengu Instituut, 2009
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Terence Conran, Vicki Conran, Conrani kokaraamat. Kodune, lihtne ja rahuldustpakkuv toit,
Varrak, 2004, hind: 25,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1980, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Penny Doyle, Audrey Deane, 100 parimat oomega-3-rasvhappeid sisaldavat toitu. Vähenda südamehaiguste ohtu. Tõsta oma aju aktiivsust,
Sinisukk, 2009, hind: 5,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!