Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte, 1965 Valgus

Käesolev raamat on mõeldud abistavaks materjaliks töötavale naisele koduse toitlustamise korraldamisel, menüüde koostamisel ja toitude valikul. Raamat sisaldab ülevaate tervislikust toitumisest ning annab mõningaid praktilisi näpunäiteid toidu valmistamiseks ja toiduainete lühiajaliseks säilitamiseks. Toiduretseptide valikul on lähtutud igapäevase toitlustamise otstarbekusest: on toodud vähem aega nõudvad toitude valmistamisviisid, arvestatud kättesaadavust hinnalt, rahvapärasust, täisväärtuslikkust ja mitmekülgsust. Väiksem osatähtsus on antud pidulikele toitudele, kuigi esitatud retseptidest on võimalik valida nii mõndagi ka peolaua jaoks. Järgnevates peatükkides on toiduretseptid antud roarühmade järgi. Toiduainete hulk retseptis on arvestatud 4-5 inimesele. Märksõnad: toiduvalmistamine kokaraamatud

Raamatu autoriks on Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso kasutatud raamatud pealkirjaga Valik toiduretsepte on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1965

mille on kirjutanud Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso antud 1965 aasta raamat Valik toiduretsepte on Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte vanaraamat.ee raamatupood Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Valik toiduretsepte",
teema: Kokaraamatud

Valik toiduretsepte
Pealkiri: Valik toiduretsepte
Autor(id): Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso
Kujundaja: Enno Otsing

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1965
Originaalkeel:

ISBN:
Lehekülgi: 208


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras ja loetav
Mõõdud: 134 × 206 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Käesolev raamat on mõeldud abistavaks materjaliks töötavale naisele koduse toitlustamise korraldamisel, menüüde koostamisel ja toitude valikul.
Raamat sisaldab ülevaate tervislikust toitumisest ning annab mõningaid praktilisi näpunäiteid toidu valmistamiseks ja toiduainete lühiajaliseks säilitamiseks.
Toiduretseptide valikul on lähtutud igapäevase toitlustamise otstarbekusest: on toodud vähem aega nõudvad toitude valmistamisviisid, arvestatud kättesaadavust hinnalt, rahvapärasust, täisväärtuslikkust ja mitmekülgsust. Väiksem osatähtsus on antud pidulikele toitudele, kuigi esitatud retseptidest on võimalik valida nii mõndagi ka peolaua jaoks.
Järgnevates peatükkides on toiduretseptid antud roarühmade järgi. Toiduainete hulk retseptis on arvestatud 4-5 inimesele.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
kokaraamatud

Hind: 4,40 EUR
Otsing autori järgi:

Enn Eesmaa, Sajandi suured staarid, Ilo, 2001, hind: 27,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
peatoimetaja: Lauri Eesmaa, Värske Rõhk nr 19/2009, Värske Rõhk, 2009, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, O. Relve, M. Eesmaa, A. Küüsvek, Seenetoidud. Lihatoidud. Valik toiduretsepte, Valgus, hind: 9,00 eurot
Toimetanud Lauri Eesmaa, Värske Rõhk nr 10/2007, Värske Rõhk, 2007, hind: 2,00 eurot
Toimetanud Lauri Eesmaa, Värske Rõhk nr 30 II/2012, Värske Rõhk, 2012, hind: 2,00 eurot
Toimetanud Lauri Eesmaa, Värske Rõhk nr 32 IV/2012, Värske Rõhk, 2012, hind: 2,00 eurot
Toimetanud Lauri Eesmaa, Värske Rõhk nr 3 III/2012, Värske Rõhk, 2012, hind: 2,00 eurot
V. Eesmaa, E. Prikk, I. Riisalo, H. Tiits, Loodusõpetus II klassis. Metoodilisi nõuandeid õpetajaile, Valgus, 1971, hind: 4,00 eurot
V. Eesmaa, E. Prikk, I. Riisalo, H. Tiits, Loodusõpetus. II klassile, Valgus, 1977, hind: 6,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Valerie Ferguson, Peotoidud, Sinisukk, 2000, hind: 7,50 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, 100 magustoitu, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 14,00 eurot
toiduasjatundja Kaja Torm; toidud valmistas Marika Puhm, Kogu päeva kokaraamat. Salendavad retseptid igaks toidukorraks. Kaalujälgijad, Kaalujälgijad, 2007, hind: 13,00 eurot
S. Kalvik, Eesti rahvusköök, Периодика, 1984, hind: 3,00 eurot
Viljam Pohljobkin, Maitsetaimed. Maitseained, Valgus, 1983, hind: 2,50 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang, Lia Virkus, Salatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 11,00 eurot
S. Vitsur, Atlandi kalu toiduks, Valgus, 1969, hind: 2,25 eurot
Koostanud: S. Kuuse, Küpsised, ATA-Raamat, 1994, hind: 6,00 eurot
Elizabeth Wolf-Cohen, 50 hõrgutavat suupistet, Varrak, 1997, hind: 7,60 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2010/10, Septyni Menai, 2010, hind: 1,50 eurot
Pirukad, koogid & võileivad, ICA Media AS, 2001, hind: 6,00 eurot
Liia Tiigi, Üsna odavalt, aga maitsvalt, Valgus, 1996, hind: 9,00 eurot
Ruth Binney, Maitseraamat, Eesti Päevaleht, 2006, hind: 5,00 eurot
Pastatoidud, , hind: 6,00 eurot
I. Savi, Saiad, pirukad, koogid, Валгус, 1984, hind: 3,00 eurot
Steven Wheeler, 20 minuti road. 50 isuäratavat, hõlpsat ja tervislikku retsepti, Varrak, 1998, hind: 9,00 eurot
Peatoimetaja: Katrin Kuusemäe, Kodukiri. Köök. Oktoober 1997, AS Kodukiri, 1997, hind: 2,00 eurot
Magustoidud, Varrak, 2005, hind: 14,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Retseptid. Nõuanded 2011/5, Septyni Menai, 2011, hind: 1,50 eurot
Harri Ilves, Kala ja mereannid, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 13,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti köök (vene keeles), Valgus, 1987, hind: 3,20 eurot
Martti Koppel, Sõbralikud supid, EHK Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Pam Mycoskie, Butter Busters. The Cookbook, Time Warner International, 1994, hind: 10,00 eurot
Sarah Brown, Toidud mikrolaineahjus, Dorling Kindersley, Koolibri, 1997, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Margit Kirsipuu, Köögikiusatused I osa, Eesti Päevaleht, 2005, hind: 12,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1228 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901