Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduainete keemilise koostise ja toiteväärtuste tabelidAutor(id): Eero Rannak
Kirjastus: Valgus
Linn:
Aasta: 1973
Originaalkeel:
Lehekülgi: 56
Seisukord: kohati roostesed kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 142 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 167
Toiduainete keemilise koostise ja toiteväärtuse tabel kergendab ülevaate saamist mitmete toiduainete toiteväärtusest, mis on vajalik toiduainete valiku tegemisel täisväärtusliku toidu koostamiseks. Ülejäänud tabelid annavad ülevaate inimorganismi füsioloogiliste vajaduste kohta ning bioloogiliselt aktiivsete ainete sisalduse kohta toiduainetes.
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Koostanud Antonio Colombo, Maitsvad Itaalia lihatoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
Kati Lehepuu, Jane Ardoja, Soodsad tervislikud toidud,
Hea Lugu, 2018, hind: 19,00 eurot
Koostanud Marje Sepp, Kartulitoidud,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Karin Iden, Jõulu- ja piduroad kogu maailmast,
Avita, 2000, hind: 15,00 eurot
Piret Lauk, Egert Oiov, Ideaalvormi teejuht. Teadlik treening ja õige toitumine,
Pilgrim, 2018, hind: 6,00 eurot
Jaan Kask, Lihtne õlletegu,
Hea Lugu, 2014, hind: 15,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Kokaraamatud all on 2235 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!