Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Aasia toidudAutor(id): Epp Mihkels
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: AS Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949454426
Lehekülgi: 132
Sari: 100 rooga
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 225 × 228 mm
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
Kauge ja eksootiline Aasia on paelunud oma kultuuri, traditsioonide ja toiduga alati ka Eesti inimesi. Järjest enam valitakse reisisihtpunktiks Aasia maad. Ning järjest laiemaks on muutunud eksootiliste toidukaupade ja -kohtade valik Eestis, tehes uued maitsenaudingud kättesaadavamaks ka kodumaal.
Raamatust leiad retsepte ja toiduvalmistamisjuhiseid, mille autor on kokku kogunud nii enda kui lähikondsete reisidelt ja maitserännakutelt. Põhirõhk on Kagu-Aasia maadel, nagu Jaapan, Vietnam, Kambodža ja Tai, mille toidukultuur on eriti põnev.
Märksõnad:
rahvustoidud
toiduvalmistamine
toitumistavad
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Koostanud Antonio Colombo, Maitsvad Itaalia lihatoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
Kati Lehepuu, Jane Ardoja, Soodsad tervislikud toidud,
Hea Lugu, 2018, hind: 19,00 eurot
Koostanud Marje Sepp, Kartulitoidud,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Karin Iden, Jõulu- ja piduroad kogu maailmast,
Avita, 2000, hind: 15,00 eurot
Piret Lauk, Egert Oiov, Ideaalvormi teejuht. Teadlik treening ja õige toitumine,
Pilgrim, 2018, hind: 6,00 eurot
Jaan Kask, Lihtne õlletegu,
Hea Lugu, 2014, hind: 15,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Kokaraamatud all on 2235 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!