Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KulinaariaAutor(id): Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma
Kujundaja: Marge Pent
Kirjastus: Argo
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:
ISBN: 9949415489
Lehekülgi: 205
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
2., parand. ja täiend. tr.
Kokaraamatuid ilmub praegu küll ridamisi, kus pakutakse kõikvõimalikke retsepte, kuid professionaalseks kasutamiseks sobivat kirjandust on ilmunud vähe. Käesolev õpik püüab seda tühimikku täita. 2002. aastal esmakordselt ilmunud õpiku enamikke peatükke on täiendatud ja kaasajastatud, lisandunud on peatükid «Eesti rahvusköök» ja «Menüü koostamise alused».
Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.
Märksõnad
toiduvalmistamine
kokandus
kutsekooliõpikud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kulinaaria, Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Argo 2009Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Koostanud Antonio Colombo, Maitsvad Itaalia lihatoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
Kati Lehepuu, Jane Ardoja, Soodsad tervislikud toidud,
Hea Lugu, 2018, hind: 19,00 eurot
Koostanud Marje Sepp, Kartulitoidud,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Karin Iden, Jõulu- ja piduroad kogu maailmast,
Avita, 2000, hind: 15,00 eurot
Piret Lauk, Egert Oiov, Ideaalvormi teejuht. Teadlik treening ja õige toitumine,
Pilgrim, 2018, hind: 6,00 eurot
Jaan Kask, Lihtne õlletegu,
Hea Lugu, 2014, hind: 15,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 13,00 eurot
Kokaraamatud all on 2235 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!