Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
BaklažaanitoidudAutor(id): Tuuli Mathisen
Kujundaja: Anneli Akinde
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2017
Originaalkeel:
ISBN: 9789949393831
Lehekülgi: 72
Sari: 100 rooga mini 38
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 205x135
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Kui te armastate baklažaani, on see raamat just teile. Baklažaan on väga tänuväärne vili, millega tasub sõbraks saada ‒ sõbrana suudab see pakkuda mitmeid meeldejäävaid maitsekooslusi ja uusi põnevaid kogemusi. Lisaks kuulub baklažaan väga tervisesõbralike viljade hulka, mida tasuks oma toidulaual kindlasti sagedamini kasutada.
Siit raamatust leiab hulganisti ideid ja mõtteid, kuidas baklažaaniga ümber käia ja mida sellest valmistada. Abiks on kindlasti ka väike retk erinevatesse rahvusköökidesse, kus baklažaan pea sama igapäevane vili nagu meil kartul.
„100 rooga“ sõsarsarja 38. raamat.
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
100 rooga mini
baklažaan
köögiviljatoidud
kokaraamatud
Hind:
11,00 EUROtsing autori järgi:
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Tuuli Mathisen, Mari-Liis Ilover, Seenetoidud. Hõrgutisi metsa- ja poeseentest,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen. Toimetaja Monica Raud, Aasta köögis. Tuuli Mathiseni retseptid,
Marikiri Raamat, 2013, hind: 9,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kulinaarsete kroonikute kokaraamat,
Pegasus, 2011, hind: 18,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
Tuuli Mathisen, Kapsaroad. Põnevaid toite erinevatest kapsastest,
Varrak, 2016, hind: 19,00 eurot
Tuuli Mathisen, Hiina toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2016
Tuuli Mathisen, Kõrvalroad [lisandeid kala- ja liharoogade juurde],
Hea Lugu, 2015
Toit & Trend ; koostanud Heidi Vihma; tekstid ja retseptid: Heidi Vihma, Hanne Paljak, Marju Randmer, Tuuli Mathisen, Katrin Aasmäe, Nadja Kaarma, Sandra Veeremaa, Silja Luide, Mari-Liis Ilover, Koduköögi meistriklass. Retseptid ja juhised koduseks söögitegemiseks,
Menu Kirjastus, 2013
Margit Arndt-Kalju, Tuuli Mathisen ja Raili Mikk, Söögimosaiik. Retsepte ja toidumälestusi 1970.-80. aastatest,
Ajakirjade Kirjastus, 2012
Tuuli Mathisen, Lihtsalt ja maitsvalt linnulihast,
Pegasus, 2023
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
NSV Liidu Kaubandusministeerium, Kaubanduse ja Ühiskondliku Toitlustamise Teadusliku Uurimise Instituut; toimetanud K. Padernik, Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot
Louise Avery, Kombucha ehk teeseenejook,
Koolibri, 2018, hind: 11,00 eurot
Maria Zashtshirinski, Roman Zashtsherinski, Igor Andrejev, Русская кухня (Vene köök),
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Maire Suitsu, Maire Suitsu retseptiraamat,
Varrak, 2001, hind: 10,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot
Koostanud Michiel Postma, Hõrgutavad sushid,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot
Tiko Tuskadze, Supra. Gruusia köögi pidu,
Sinisukk, 2018, hind: 16,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 12,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2228 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!