Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, 1968 Valgus

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides. Märksõnad: toiduvalmistamine toitlustamine

Raamatu autoriks on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1968

mille on kirjutanud Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov antud 1968 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia vanaraamat.ee raamatupood Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Illustraator: Fotod: B. Mäemets
Kujundaja: K. Vanaveski

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
ISBN:
Lehekülgi: 340


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine

Hind: 8,50 EUR
Dmitri Grišin, Jakov Koldunov, Õpilaste enesekasvatuse juhtimisest. Abiks klassijuhatajale ja kasvatajale, Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Merrit Kiho, Siiri Kirikal, Kaili Maide ja Lia Virkus, Tšilli - päike või saatan? Kuum raamat tšillidest. Retseptid ja kasvatusnõuanded, Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 13,00 eurot
Arja Lindstedt, Parimad salatid, Sinisukk, 1997, hind: 11,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised, Valgus, 1983, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele, 1991, hind: 3,00 eurot
J. Lindpere, Makaronitoidud, Valgus, 1970, hind: 1,30 eurot
Kadri Kroon, Eesti memmede varjatud saladused. Retsepte minu lapsepõlvest. The Best Kept Secrets of Estonian Grannies. Recipes from my Childhood, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 26,00 eurot
Kaia-Kaire Hunt, Koduleivaraamat. Leiva saamise ja tegemise lugu koos retseptidega, Pilgrim, 2009, hind: 19,00 eurot
Epp Mihkels, Poodi kalale, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Tiina Nuuter, Uhhaa Lohusalu moodi. Kalatoidud, Maalehe Raamat, 1999, hind: 7,00 eurot
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 3,50 eurot
Anne Wilson, Klassikalised mereannid, Koolibri, 2008, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Marjaraamat. Koogid, hoidised, magustoidud, AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 11,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine, Maalehe Raamat, 1997, hind: 4,00 eurot
Mai Maser, Kogu pere toiduraamat. 125 päevamenüüd ja 280 retsepti, Ühinenud Ajakirjad, 2013, hind: 14,00 eurot
Peeter Kard, Ungari köök, Varrak, 1994, hind: 7,50 eurot
Olga Kesk, Magustoidud, Loodus, 1938, hind: 11,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
O. Kask (koostaja), Kokakunst, 1993, hind: 6,00 eurot
Toimetanud: Sarah Ainley, Lembi Kaasik, 450 retsepti kogu maailmast, Varrak, 2008, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Salateid ja suupisteid, Varrak, 1991, hind: 3,00 eurot
Anne Wilson, Tuntumad klassikalised koogid, Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot
Marja Järvelin, Kartuliraamat. Sada hõrgutavat kartulitoitu igale maitsele, AS Kodukiri, 1994, hind: 3,20 eurot
Laine Remmelgas, Räimetoidud, Valgus, 1989, hind: 2,20 eurot
Koostanud Hillar Silland, Toidukaupade säilitamise ja realiseerimise tähtajad ning hoiutingimused, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1983, hind: 3,00 eurot
Массо С., Рельве О., Мясные и грибные блюда, Valgus, 1984, hind: 5,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1184 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901