Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, 1968 Valgus

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides. Märksõnad: toiduvalmistamine toitlustamine

Raamatu autoriks on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1968

mille on kirjutanud Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov antud 1968 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia vanaraamat.ee raamatupood Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Illustraator: Fotod: B. Mäemets
Kujundaja: K. Vanaveski

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
ISBN:
Lehekülgi: 340


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine

Hind: 8,50 EUR
Dmitri Grišin, Jakov Koldunov, Õpilaste enesekasvatuse juhtimisest. Abiks klassijuhatajale ja kasvatajale, Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Retseptid: Angeelika Kang, Tordid, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 3,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1980, hind: 3,50 eurot
Kai Linnilä, Aias kasvab ühepajatoit. Kokaraamat, Sinisukk, 1995, hind: 5,00 eurot
Toimetaja: Eha Laanepere, Retseptivihik. Kaalujälgijad, Ühinenud Ajakirjad, 2005, hind: 3,50 eurot
L. Petti, Kalatoite (retseptidega kaardikogu), Eesti Raamat, 1986, hind: 2,50 eurot
Maria Kagan, Tiina Parm, Väärt Eesti toidud, Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 17,00 eurot
Toimetanud Katrin Kuusemäe, 76 suupärast suppi, Forma Media, 2008, hind: 4,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat), Valgus, 1985, hind: 3,20 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed, Forma Media, 2005, hind: 5,00 eurot
Lydia Steiger, Vahvlid, Sinisukk, 2001, hind: 6,00 eurot
M. Tamkivi; Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee õppemetoodika kabinet, Jahuliste kondiitritoodete valmistamise tehnoloogia. 2, Eesti NSV Riiklik Kutsehariduskomitee, 1986, hind: 9,00 eurot
Koostanud: Valli Järve, Toite puuviljadest ja marjadest, AED, 1998, hind: 3,00 eurot
A. Võštšepan, M. Melman, Kaubatundmine. Toidukaubad, Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 3,80 eurot
Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik, Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 1997, hind: 24,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia, Perioodika, 1984, hind: 9,00 eurot
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor, Hautamisretsepte. Projekti Oma pott raames väljavalitud retseptid, Kuma, 2006, hind: 4,00 eurot
Koostanud Karl-Kristjan Nigesen ja Kersti Rea, Eesti pühade maitsed (sobivad argipäeva ka), Isamaa ja Res Publica Liit, 2015, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, 33 punast suppi, Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Sonja Carlsson, Piimakokteilid, Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit, Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 6,00 eurot
Катя Майер, Книга рецептов для приготовления пищи в микроболнобой печи, 1995, hind: 3,00 eurot
И. Кравцов, Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов, Одесса, Маяк, 1969, hind: 8,00 eurot
Л. Н. Сопина, С. Г. Хозяева, Пособие для повара (учеб. пособие), Экономика, 1985, hind: 8,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1101 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2016 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901