Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, 1968 Valgus

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides. Märksõnad: toiduvalmistamine toitlustamine

Raamatu autoriks on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1968

mille on kirjutanud Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov antud 1968 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia vanaraamat.ee raamatupood Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Illustraator: Fotod: B. Mäemets
Kujundaja: K. Vanaveski

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
ISBN:
Lehekülgi: 340


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine

Hind: 8,50 EUR
Dmitri Grišin, Jakov Koldunov, Õpilaste enesekasvatuse juhtimisest. Abiks klassijuhatajale ja kasvatajale, Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Hull seente järele. Kogumik seenehõrgutisi, Sinisukk, 2003, hind: 17,00 eurot
Signe Rolf, Maailma tordid. 101 pidulikku, kergesti valmistatavat, klassikalist ja uut torti ning kooki, Sinisukk, 1996, hind: 16,00 eurot
Silvi Kohu, Mida teha seentega, Ata-Raamat, 2011, hind: 7,00 eurot
Heli Salong, Vilma Rauniste, Toimetaja: Mehis Tulk, Meie memme sahvririiul., Saaremaa Raadio, 2012, hind: 8,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu ja majapidamise juht, 1926, hind: 10,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu ja Lia Virkus, Linnuliha, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 10,00 eurot
Maire Suitsu; Koostanud: Pille Enden ja Lia Virkus, Tomatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast, Valgus, 1992, hind: 5,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1985, hind: 4,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat, Valgus, 1984, hind: 6,00 eurot
Sami Malila, Muumimamma kokaraamat, Sinisukk, 1995, hind: 6,00 eurot
Grillime mõnuga, Egmont Estonia, 2004, hind: 4,00 eurot
Toivo Niiberg, Tiina Kotsar, Aia- ja metsasaaduste säilitamine: külmutamine, Maalehe Raamat, 1999, hind: 3,50 eurot
Carla Bardi, Pitsa. Üle 50 suurepärase retsepti pitsasõpradele, Varrak, 2010, hind: 13,00 eurot
Wend/Priit Kuusk. Toimetanud Mart Kuusk, Köögiorja päevaraamat, Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Aari Rõuk, 100 toitu õunast, Agronoom, 1938, hind: 9,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid, Valgus, 1979, hind: 5,00 eurot
Anne Kangur (koostaja), Põnevad suupisted, Odamees, 2008, hind: 6,00 eurot
Toitude ja peolaua kaunistamine. Eriväljaanne 2009/6, Septyni Menai, 2009, hind: 4,50 eurot
Alvar Andres Virkus, Lia Virkus, Poisid köögis, AS Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 11,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise II, Eesti Ühing, 1992, hind: 3,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I, Eesti Ühing Teadus, 1990, hind: 3,00 eurot
Toivo Niiberg, Aiasaaduste ja seente hapendamine, Teadus, 1992, hind: 3,50 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened, Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Tiina Kotsar ja Toivo Niiberg, Külmutamine, Maalehe Raamat, 2003, hind: 4,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1144 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2016 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901