Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, 1968 Valgus

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050 Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides. Märksõnad: toiduvalmistamine toitlustamine

Raamatu autoriks on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1968

mille on kirjutanud Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov antud 1968 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia vanaraamat.ee raamatupood Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Illustraator: Fotod: B. Mäemets
Kujundaja: K. Vanaveski

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
ISBN:
Lehekülgi: 340


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050


Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine

Hind: 8,50 EUR
Dmitri Grišin, Jakov Koldunov, Õpilaste enesekasvatuse juhtimisest. Abiks klassijuhatajale ja kasvatajale, Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 10,00 eurot
Maire Suitsu, Maire Suitsu retseptiraamat, Varrak, 2001, hind: 22,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud, Agronoom, 1940, hind: 9,00 eurot
Peeter Kard, Kotletid & kastmed, Varrak, 1993, hind: 4,00 eurot
Sven Azojan, Kodu & Aed, Parimad grillroad & lisandid. Liha ja juurviljad, marinaadid, kastmed, salatid, ICA Media, 2003, hind: 6,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Lihatoidud, Valgus, 1976, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1966, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol, ATA-Raamat, 1999, hind: 5,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
Anne Iburg, Vürtsileksikon. Päritolu. Maitse. Kasutamine. Retseptid, Maalehe Raamat, 2003, hind: 14,00 eurot
Klassikalised kastmed, Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
Koostanud Franco Ambrosi, Hõrgutavad seenetoidud, Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad itaalia toidud, Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
Koostanud Antonio Colombo, Maitsvad Itaalia lihatoidud, Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad Mehhiko toidud, Tormikiri, 2003, hind: 4,00 eurot
Koostanud Maris Abel, Jõulutoidud. Vanad head eesti retseptid, Markleis, 2004, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi, Perona, 1991, hind: 2,24 eurot
Peeter Kard, 33 pannkooki, Perona, 1992, hind: 2,00 eurot
Koostanud: Katariina Juhanson, Soome-ugri kokaraamat, Perioodika, 1995, hind: 8,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid, Katherine, 1991, hind: 3,70 eurot
Peeter Kard, 33 külma suvesuppi, Perona, 1991, hind: 2,24 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki, Perona, 1990, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 punast suppi, Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Jüri Pino, Teise päeva toidud ehk abiks algajale mehepojale, Tammerraamat, 2011, hind: 5,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1980, hind: 3,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1197 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901