Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, 1968 Valgus

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides. Märksõnad: toiduvalmistamine toitlustamine

Raamatu autoriks on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1968

mille on kirjutanud Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov antud 1968 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia vanaraamat.ee raamatupood Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Illustraator: Fotod: B. Mäemets
Kujundaja: K. Vanaveski

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
ISBN:
Lehekülgi: 340


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine

Hind: 8,50 EUR
Dmitri Grišin, Jakov Koldunov, Õpilaste enesekasvatuse juhtimisest. Abiks klassijuhatajale ja kasvatajale, Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Nikolai Aleksandrovitš Voskressenski; Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus, Kala soolamise, suitsutamise ja kuivatamise tehnoloogia, Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Kalatööstuse Valitsus, 1961, hind: 35,00 eurot
Konstantin Aleksandrovitš Barbajanov, Konstantin Petrovitš Lemarinje, Kalakonservide tootmine (õpik kõrgematele õppeasutustele), Valgus, 1967, hind: 17,00 eurot
Ivan Levanidov, Vladimir Podsevalov. Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium, Kalatoodete tehnoloogia. II osa. Soolamine, kuivatamine, vinnutamine ja suitsutamine (õpik tehnikumidele), Eesti NSV Kalatööstuse Ministeerium, 1957, hind: 17,00 eurot
Angeelika Kang, Salatiraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2002, hind: 2,70 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi, Perona, 1991, hind: 2,00 eurot
Carolyn Humphries, 1000 klassikalist retsepti taimetoitlastele, Ersen, 2002, hind: 17,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1965, hind: 4,40 eurot
Kristina-Maria Luite, Tagasipöördumine taevase Isa toidu juurde, 1992, hind: 6,00 eurot
Valve Luts ja Meili Rei, Vorstivalmistaja käsiraamat, 1991, hind: 29,00 eurot
Christine France, 50 grillrooga vabas õhus söömiseks ja külaliste kostitamiseks, Varrak, 2000, hind: 14,00 eurot
Silke Hylla ja Kristiane Müller-Urban, Vitamiinid. 91 eksklusiivset Hans Joahim Döbbelini retseptifotot, Avita, 2000, hind: 12,00 eurot
Valerie Ferguson, Lahjad unelmate magustoidud, Sinisukk, 2000, hind: 8,00 eurot
Hõrgud peoroad, Egmont Estonia, 2005, hind: 5,00 eurot
Kiire pasta, Varrak, 2005, hind: 5,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk. Parim dieet. Eriväljaanne 2008/2, Septyni Menai, 2008, hind: 1,50 eurot
Martha Day, Peotordid. Fantaasiatordid igaks sündmuseks, Sinisukk, 2001, hind: 12,00 eurot
Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad dieettoidud, Tormikiri, 2003, hind: 4,00 eurot
Koostanud Jill Elegeer, Hõrgutavad retseptid ühele inimesele, Tormikiri, 2003, hind: 2,00 eurot
Tšilli köögis, , hind: 2,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Malle Pajula, Kodukirja parimad palad 2010, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki, Perona, 1990, hind: 4,00 eurot
Koostanud Selma Vitsur, Sulatatud juust, Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu, Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
Enn Tobreluts, Priit Toomits, Tiit Treve; Toimetanud: Velve Saar, Grillimine ja barbecue, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 13,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1115 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2016 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901