Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, 1968 Valgus

RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050 Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides. Märksõnad: toiduvalmistamine toitlustamine

Raamatu autoriks on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1968

mille on kirjutanud Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov antud 1968 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia vanaraamat.ee raamatupood Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Illustraator: Fotod: B. Mäemets
Kujundaja: K. Vanaveski

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
ISBN:
Lehekülgi: 340


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050


Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine

Hind: 8,50 EUR
Dmitri Grišin, Jakov Koldunov, Õpilaste enesekasvatuse juhtimisest. Abiks klassijuhatajale ja kasvatajale, Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Linda Petti, Ervin Pihu, Meie kalad meie laual, Valgus, 1991, hind: 4,00 eurot
Toimetanud Riina Lõhmus, Maailma toiduainete entsüklopeedia. 1000 toiduainet sõnas ja pildis, TEA Kirjastus, 2006, hind: 36,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite, Valgus, 1978, hind: 6,50 eurot
Laine Remmelgas, Hoidistaja ABC, Huma, 1995, hind: 7,00 eurot
MTÜ Hea Laps, Eesti Haigekassa, Eesti Leivaliit, Triibu-Liine Väike Leivanumber. Leivanädal 7.-13. oktoober 2002, Hea Laps, 2002, hind: 3,00 eurot
Silvia Kalvik, Estonian cuisine, Perioodika, 1993, hind: 5,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, väike toidu kombineerimise, Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009, AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, 33 punast suppi, Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, 33 kevadsuppi, Perona, 1991, hind: 3,00 eurot
Salme Masso, Olga Relve, Lihatoidud, Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult, Varrak, 2012, hind: 13,00 eurot
Maire Suitsu, Suur õunaraamat, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine, Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Disney, Piilupart Donaldi kokaraamat, Egmont Estonia AS, 1996, hind: 9,00 eurot
Eva Olsson, Janne Olsson, Jenny Olsson ja Linda Olsson, Kalad vees ja pannil. Käsiraamat harrastuskalastajale ja retseptikogu kalasõbrale, Ilo, 2009, hind: 8,00 eurot
Koostanud: E. Randoja, Kondiitritöö tehnoloogia. Õppekonspekt, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1988, hind: 22,00 eurot
Road odavatest toiduainetest. Pizza. Road makaronitoodetest. Pudrud, Ersen, 1995, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Tööõpetus IV-VII klassile. Toitlustamine (õpik), Valgus, 1975, hind: 2,50 eurot
Louise Blair, Norma McGough, Kokaraamat diabeetikutele. Maitsvad toidud valmis 30 minutiga, Sinisukk, 2002, hind: 9,00 eurot
Trofimova V. I., Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile, Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 1,50 eurot
Gerda Kordmets, Jaanus Kulli (koostajad), Näitlejate kokaraamat, Varrak, 2003, hind: 13,00 eurot
Maire Suitsu (peatoimetaja), Head isu! Bon appetit! september 1995, AS Capella, 1995, hind: 2,00 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad, AS ATA, 1995, hind: 2,50 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1237 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2018 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901