Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, 1968 Valgus

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides. Märksõnad: toiduvalmistamine toitlustamine

Raamatu autoriks on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1968

mille on kirjutanud Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov antud 1968 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia vanaraamat.ee raamatupood Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Illustraator: Fotod: B. Mäemets
Kujundaja: K. Vanaveski

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
ISBN:
Lehekülgi: 340


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine

Hind: 8,50 EUR
Dmitri Grišin, Jakov Koldunov, Õpilaste enesekasvatuse juhtimisest. Abiks klassijuhatajale ja kasvatajale, Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Maria Öhrn, Maiustused. Vanad ja uued lemmikud magusasõpradele, Varrak, 2005, hind: 11,00 eurot
Maire Suitsu ja Lia Virkus, Eesti perenaise 100 rooga, Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 8,00 eurot
Maru. Toimetanud Esta Härm, Maru magus, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 4,00 eurot
Malle Peterson ja Elli Vendla, 76 aedviljatoitu, Forma Media, 2011, hind: 3,50 eurot
Anneli Viik, Dolce vita, Manfred, 2006, hind: 8,00 eurot
Vahemere köök. 500 tervislikku ja maitsvat rooga, Tänapäev, 2009, hind: 15,00 eurot
Eugene H. Liu ja Wolfgang W. Reichert, Kulinaarsetel avastusretkedel Hiinas. 75 retsepti koos spetsiaalselt käesoleva raamatu jaoks pildistatud fotodega, Avita, 2001, hind: 14,00 eurot
Sonja Carlsson, Dieetküpsetised, Sinisukk, 2001, hind: 3,00 eurot
Toivo Niiberg, Eda Põldma, Kuivatamine, Maalehe Raamat, 1998, hind: 3,50 eurot
Koostanud: Maurice Duroy, Hõrgutavad toidud 25 minutiga, Tormikiri, 2002, hind: 2,00 eurot
Koostanud Marcel Larose, Hõrgutavad grilltoidud, Tormikiri, 2003, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat, Valgus, 1983, hind: 3,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust, Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Ulla Lehtonen, Taimetoidud, Maalehe raamat, 1995, hind: 4,50 eurot
Peeter Kard, Aeduba, 1992, hind: 1,50 eurot
Peeter Kard, Kalamehe köök, Valgus, 1997, hind: 7,70 eurot
Kodu & Aed; koostanud Teri Kuusmaa; toimetaja Hille Pungas, Küpsetised. Magusad ja soolased küpsetised nii argi- kui ka pidupäevaks, A-Meediagrupp, 2014, hind: 2,50 eurot
Jevgeni Mihhailovitš Aleksejev, Niina Mihhailovna Miftahudinova, Arvestus ja kalkulatsioon ühiskondliku toitlustamise ettevõtetes (õppevahend kutsekoolidele), Valgus, 1970, hind: 7,00 eurot
Toimetanud: A. Jakk, Juhendeid vorstisaaduste valmistamiseks, Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Liha- ja Piimatööstuse Valitsus, 1961, hind: 45,00 eurot
toiduasjatundja Kaja Torm; toidud valmistas Marika Puhm, Kogu päeva kokaraamat. Salendavad retseptid igaks toidukorraks. Kaalujälgijad, Kaalujälgijad, 2007, hind: 13,00 eurot
Gino D’Acampo, Itaalia dieet. 100 tervislikku Itaalia toidu retsepti, mis aitavad kaalus alla võtta ja toitu armastada, Eesti Ajakirjad, 2011, hind: 15,00 eurot
Allan Kuning; Koostanud: Heidi Vihma, Kuninga magusaraamat, Forma Media, 2007, hind: 13,00 eurot
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 14,00 eurot
Maire Suitsu, Säästlikult ja suupäraselt, Varrak, 2009, hind: 15,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, 100 pirukat, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 11,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1177 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2017 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901