Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia, 1968 Valgus

Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides. Märksõnad: toiduvalmistamine toitlustamine

Raamatu autoriks on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov kasutatud raamatud pealkirjaga Toiduvalmistamise tehnoloogia on raamat kirjastuselt Valgus aastast 1968

mille on kirjutanud Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov antud 1968 aasta raamat Toiduvalmistamise tehnoloogia on Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov oluline teos, kasutatud raamatute hulgas. Siin saad osta uusi ja kasutatud raamatuid veebipoest vanaraamat.ee vaata ka uute ja vanade raamatute nimistut Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia vanaraamat.ee raamatupood Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov, Toiduvalmistamise tehnoloogia
vaata plaate reklaam
Raamatu otsing
raamatRaamat "Toiduvalmistamise tehnoloogia",
teema: Kokaraamatud

Toiduvalmistamise tehnoloogia
Pealkiri: Toiduvalmistamise tehnoloogia
Autor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Illustraator: Fotod: B. Mäemets
Kujundaja: K. Vanaveski

Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
ISBN:
Lehekülgi: 340


Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega


Sisu:
Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.

Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine

Hind: 8,50 EUR
Dmitri Grišin, Jakov Koldunov, Õpilaste enesekasvatuse juhtimisest. Abiks klassijuhatajale ja kasvatajale, Valgus, 1981, hind: 4,00 eurot
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Retseptid: Angeelika Kang, Tordid, Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 3,50 eurot
Konstantin Aleksandrovitš Barbajanov, Konstantin Petrovitš Lemarinje, Kalakonservide tootmine (õpik kõrgematele õppeasutustele), Valgus, 1967, hind: 17,00 eurot
Koostanud: E. Randoja, Kondiitritöö tehnoloogia. Õppekonspekt, Eesti Tarbijate Kooperatiivide Vabariiklik Liit, 1988, hind: 22,00 eurot
Koostanud Õie Jaagomäe, Seenenäitus. Ekskursioonijuht, Eesti NSV Riiklik Loodusmuuseum, 1989, hind: 2,50 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu (2. osa), AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 17,00 eurot
Maire Suitsu. Toimetanud: Lea Arme, Suur leivaraamat, Varrak, 2010, hind: 19,00 eurot
Mikk Mägi ja Loore Emilie Raav, Toidud ainult taimedest. Retsepte ja tarkusi vegan-toidust, Pegasus, 2012, hind: 24,00 eurot
Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu, Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini, Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 11,00 eurot
Tekst: Lia Virkus; Retseptid: Pille Enden, Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves, Raili Mikk, Pereköögi kokaraamat. Kodukoka parim abiline. Ligi 500 retsepti, Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 20,00 eurot
Lia Virkus, Pereköögi kokaraamat 2, AS Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 20,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden, Ivika Türkson, Leivad, saiad, sepikud, Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Maire Suitsu, Minimood köögis. Kõik toidud muffinipanniga, Menu, 2013, hind: 13,00 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi, Menu, 2012, hind: 7,50 eurot
Klaire Kolmann, Kairi-Kaia Truusa, Praktiline perenaine. Maitsvat ja tervislikku teie söögilauale, Agitaator OÜ, 2008, hind: 21,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid, Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Retseptid ja tekst: Harri Ilves, Grillime aasta ringi, Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Maire Vesingi, Tervise hoidmise toidud. Diabeetiku kokaraamat, Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 12,00 eurot
Pitsa, pasta, lasanje. Itaalia köögist, ICA Media, 2002, hind: 6,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte, Valgus, 1974, hind: 4,50 eurot
Jaan Koor, Koka-raamat, Hermann´i trükikoda ja kirjastus, 1908, hind: 10,00 eurot
Valve Luts ja Meili Rei, Vorstivalmistaja käsiraamat, 1991, hind: 29,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast, Valgus, 1992, hind: 5,50 eurot
Liz Franklin, Soolased ja magusad lihtsad leivad. Üle 75 inspireeriva retsepti, Varrak, 2006, hind: 12,00 eurot
Klassikaline kokaraamat. Enam kui 650 lihtsat nippi ja 400 läbiproovitud retsepti, Varrak, 2009, hind: 16,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi, Varrak, 2006, hind: 12,00 eurot


Teema Kokaraamatud all on 1132 raamatut, vaata täielikku loendit lähemalt selle lingi kaudu!

Vanaraamat  |   E-post   |   © vanaraamat, Biblio OÜ, 2008-2016 |   Biblio OÜ Lai valik uusi ja kasutatud raamatuid, noote ja vinüülplaate Tlf:(372) 734 1901