Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Aasia toidudAutor(id): Epp Mihkels
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: AS Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949454426
Lehekülgi: 132
Sari: 100 rooga
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 225 × 228 mm
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
Kauge ja eksootiline Aasia on paelunud oma kultuuri, traditsioonide ja toiduga alati ka Eesti inimesi. Järjest enam valitakse reisisihtpunktiks Aasia maad. Ning järjest laiemaks on muutunud eksootiliste toidukaupade ja -kohtade valik Eestis, tehes uued maitsenaudingud kättesaadavamaks ka kodumaal.
Raamatust leiad retsepte ja toiduvalmistamisjuhiseid, mille autor on kokku kogunud nii enda kui lähikondsete reisidelt ja maitserännakutelt. Põhirõhk on Kagu-Aasia maadel, nagu Jaapan, Vietnam, Kambodža ja Tai, mille toidukultuur on eriti põnev.
Märksõnad:
rahvustoidud
toiduvalmistamine
toitumistavad
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Jaan Kiho, Merrit Kiho, Merekalad Merriti moodi,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 16,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot
Andra Kalda, Ahjupanniroad,
Varrak, 2021, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 2,50 eurot
Frank Stein, Džemmid, želeed ja kompotid,
Sinisukk, 2000, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Toivo Niiberg, Koduõlu, kali ja siider,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 14,00 eurot
NSV Liidu Kaubandusministeerium, Kaubanduse ja Ühiskondliku Toitlustamise Teadusliku Uurimise Instituut; toimetanud K. Padernik, Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2231 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!