Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Meie küla kokaraamatAutor(id): Riin Ehin, Madis Peil, Aro Kütt. Retseptid: Riin Ehin, Madis Peil, Aro Kütt, Varje Kütt, Rein Kütt
Kujundaja: Argo Sieger
Kirjastus: Värati arendus
Linn:
Aasta: 2009
Originaalkeel:
Lehekülgi: 175
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 203x228 mm
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Raamat annab ülevaate rannaküla elanike toiduvalmistamise viisidest. Annab retseptid, mida on elus sadu kordi järele proovitud. Toorained valdavalt põllult, laudast, merest, metsast, järvest või vallakeskuse poest. Seega tõelised ”säästuretseptid” ja seda mitte maitseelamuste arvelt.
Rohked värvipildid annavad ülevaate nii külaelu tegemistest kui roogade isuäratavusest.
Märksõnad:
toitumistavad
toiduvalmistamine
Pärnumaa
kokaraamatud
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Terence Conran, Vicki Conran, Conrani kokaraamat. Kodune, lihtne ja rahuldustpakkuv toit,
Varrak, 2004, hind: 25,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1980, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Penny Doyle, Audrey Deane, 100 parimat oomega-3-rasvhappeid sisaldavat toitu. Vähenda südamehaiguste ohtu. Tõsta oma aju aktiivsust,
Sinisukk, 2009, hind: 5,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!