Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti rahvusköökAutor(id): S. Kalvik
Kujundaja: P. Niinepuu
Kirjastus: Периодика
Linn: Таллинн
Aasta: 1984
Originaalkeel: eesti keel
Tõlkija: I. Abramson
Lehekülgi: 128
Seisukord: kohati kulunud kaaned, selg katkine, sisu normaalses seisukorras
Suurus: Tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
Kasutatud raamat, veidi kulunud kaaned, sisu korras ja loetav
Эстонская кухня
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Eesti rahvusköök, S. Kalvik, Периодика 1984Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Elisabeth Sild, Keedu- ja majapidamisraamat,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet. Odava ja tervisliku toidu retsepte,
Noarootsi Tervisliku Eluviisi Selts, 1992, hind: 4,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!