Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Эстонская кухня. Рецепты блюд (Eesti rahvustoite)Autor(id): Сильвия Кальвик / Silvia Kalvik
Kujundaja: Piret Niinepuu-Kiik
Kirjastus: Perioodika
Linn: Tallinn
Aasta: 1987
Originaalkeel:
Tõlkija: И. Абрамсон
Lehekülgi: 144
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 135 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmes köites
Sisu:
КНИГА НАХОДИТСЯ НА СКЛАДЕ. БУДЕТ ДОСТУПНА ЦЕРЕЗ 3-5 ДНЕЙ ПОСЛЕ ОПЛАТЫ СЧЕТА. X009
Книга знакомит с очень своеобразной эстонской национальной кухней, как повседневной, так и праздничной, связанной со старинными обычаями. Издание иллюстрировано цветнымй фотографиями.
Raamat koosneb kahest osast. Esimeses osas antakse ülevaade eestlaste toidust argi- ja tähtpäevadel, nagu see oli välja kujunenud möödunud sajandi keskpaigaks. Teine osa sisaldab toiduretsepte toidurühmade kaupa, mõeldud kasutamiseks tänapäeval.
Raamat etnograafiahuvilistele ja perenaistele. Illustreeritud värvifotodega.
Märksõnad
eesti
rahvustoidud
kokaraamatud
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Elisabeth Sild, Keedu- ja majapidamisraamat,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet. Odava ja tervisliku toidu retsepte,
Noarootsi Tervisliku Eluviisi Selts, 1992, hind: 4,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!