Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Vürtsid toidus. Vürtsid, maitsetaimed ja toitAutor(id): Sylvia Danielsson
Kujundaja: Sylvia Danielsson
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Kadri Papp
ISBN: 9985739442
Lehekülgi: 132
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 235 × 238 mm
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 089
«Vürtsid toidus» on järg varem ilmunud raamatule «Marjad, puu- ja köögiviljad» – uus värske energia. Mõlemad raamatud on inspiratsiooniallikaks värsketest maitsetaimedes, puu- ja köögiviljadest tervislike, põnevate ja värviküllaste toitude valmistamisel.
Lisaks raamatute kirjutamisele tegeleb Sylvia ka sisustus- ja moefotode pildistamiseks vajalike interjööride kujundamisega.
Originaali pealkiri: Kryddan i maten
Märksõnad:
vürtsid
maitsetaimed
ravimtaimed
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 5,00 eurot
Elisabeth Sild, Keedu- ja majapidamisraamat,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 8,00 eurot
Aime Sügis, Toiduretsepte üleminekuks tervislikule toitumisele. Taime-piima-muna dieet. Odava ja tervisliku toidu retsepte,
Noarootsi Tervisliku Eluviisi Selts, 1992, hind: 4,00 eurot
Köögivilja toidud,
Teadus, 1992, hind: 3,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu, Kevadpühade piduroad,
Varrak, 2011, hind: 11,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 21,00 eurot
Peeter Kard; toimetanud Ingrid Sõnajalg, Ungari köök,
Varrak, 1994, hind: 9,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!