Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Liha soolamine ja suitsutamine. Singist ribiniAutor(id): Bernhard Gahm. Viivika Rõuk, Konsultant Virgo Loide
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Kerstti Kittus
ISBN: 9789949148813
Lehekülgi: 128
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 240x175x10 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega
Sisu:
Kui te ei soovi lihatooteid poest osta, vaid eelistate omakasvatatud või teada-tuntud talu loomi, sest teile on tähtis, kuidas neid peeti ja millega söödeti, siis pakub liha soolamine ja suitsutamine teile võimalust valmistada kodus kvaliteetseid toiduaineid. Asjaarmastajast lihameister saab lihatooteid valmistada oma maitse järgi ja kuigi tegemist pole väga levinud hobiga, on see harrastus hea võimalus argistressi maandada. Omavalmistatud lihatoodetega rikastate perekonna toidulauda, loote koju tagavarad ja hoiate raha kokku. Kui lihameistritarkusi on omandatud piisavalt palju, võite sugulasi, sõpru ja kolleege üllatada koduse soolaliha või suitsusingiga.
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Liha soolamine ja suitsutamine. Singist ribini, Bernhard Gahm. Viivika Rõuk, Konsultant Virgo Loide, Sinisukk 2012Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo, Tatratoidud - pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 13,00 eurot
Joanna Farrow, Liha,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Retseptide toimetajad: Tiina Trolla, Heli Viedehof, Raili Mengel, Pärnumaa Romantilise Rannatee retseptiraamat. Recipes from Pärnumaa Romantic Coastline,
Pärnu Lahe Partnerluskogu, 2014, hind: 7,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
Alvar Andres Virkus, Lia Virkus, Poisid köögis,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Koostanud Antonio Colombo, Maitsvad Itaalia lihatoidud,
Tormikiri, 2003, hind: 5,00 eurot
Kati Lehepuu, Jane Ardoja, Soodsad tervislikud toidud,
Hea Lugu, 2018, hind: 19,00 eurot
Koostanud Marje Sepp, Kartulitoidud,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Kokaraamatud all on 2236 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!