Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Külluslik kalaAutor(id): August Alop ja Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: Erahariduskeskus
Linn:
Aasta: 2001
Originaalkeel:
ISBN: 9985781589
Lehekülgi: 64
Sari: Soolatera
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 215 × 149 mm
Suurus: piklikus formaadis, pehmete kaantega, rõngasköites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Sellest raamatust leiad üle 40 erineva toiduretsepti, mille peategelased on kõik pärit vesisest keskkonnast. Teeme tegemist nii koduste kui ka kaugete troopiliste mereandidega.
Me pole endale eesmärgiks seadnud juhtnööride andmist erinevate kalade puhastamiseks, fileerimiseks jne, vaid keskendume Soolaterale omaselt retseptidele, siin-seal siiski mõnd vajalikku nippi või kavalust ära märkides.
Pakume põnevaid roogi, ikka eestlase maitset, võimalusi ja ka uudishimu arvestades.
Märksõnad
kalatoidud
kokaraamatud
Soolatera : retseptikogu
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!