Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Gurmaani kokaraamat: toit ja vein. Kuidas veini abil lihtsad retseptid eriliseks muutaAutor(id): Boteler Alison. Toimetanud: Toomas Tähnas
Kirjastus: Digipraktik
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Toomas Tähnas
ISBN: 9789985993859
Lehekülgi: 232
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 132 × 221 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Veiniga kokkamine on lihtne, kiire, lõbus ja mitmekülgne! Kes oleks osanud arvata, et vein võib olla roogade ülimalt mõnus koostisosa, mis annab lihtsatele toitudele tohutult juurde? Peaaegu ei leidugi sellist toitu, mida vein paremaks muuta ei suudaks.
Võid seda kasutada nii liha marineerimiseks, hautiste maitsestamiseks, eelroogadele särtsu lisamiseks kui ka kalale, kanale, pastale või juurviljadele lisatavate kastmete parandamiseks. võid muuta magustoidud hetkega argisest pidulikuks. Toidule tilga veini lisamisega muutub ka kõige tagasihoidlikum toit peeneks restoranieineks.
Proovi mõnda neist retseptidest juba täna!
Brie jõhvika-portveinikastmes
Kõrvitsasupp madeiraga
Coq au Vin Blanc
Karjasepirukas šerriga
Kana rosmariini ja Chardonnay'ga
Miriniga glasuuritud lõhe
Portveinis keedetud pirnid
Originaali pealkiri: The gourmet’s guide to cooking with wine
Märksõnad:
toidud
vein
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Gurmaani kokaraamat: toit ja vein. Kuidas veini abil lihtsad retseptid eriliseks muuta, Boteler Alison. Toimetanud: Toomas Tähnas, Digipraktik 2009Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Tekst: Lia Virkus; Retseptid: Pille Enden, Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves, Raili Mikk, Pereköögi kokaraamat. Kodukoka parim abiline. Ligi 500 retsepti,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 25,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Suur küpsetamisraamat I osa,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Maire Suitsu; Toimetanud: Lia Virkus, Algajale kodukokale,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Suur küpsetamisraamat (2. osa),
AS Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Koostanud: Anna-Liisa Virkus, Lia Virkus, Anna-Liisa kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 10,00 eurot
Tere AS, koostaja Maria Annus, Mumuu retseptiraamat,
Tere AS, 2012, hind: 5,00 eurot
Urmas Otspere, Kokteil - segujookide kuningas,
Argo, 2010, hind: 14,00 eurot
Valerie Ferguson, Peotoidud,
Sinisukk, 2000, hind: 6,00 eurot
Maire Suitsu, Suur piimaraamat. Kodused juustud, võid, jogurtid ja palju muud,
Varrak, 2011, hind: 17,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!