Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KalatoidudAutor(id): Jaan Välimaa
Kujundaja: Ludvig Kruusmaa
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1964
Originaalkeel:
Lehekülgi: 104
Seisukord: kohati kulunud ja servadest veidi rebenenud ümbrispaber, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 129 × 198 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 162
Märksõnad:
kokaraamatud
kalad (zool.)
kalatoidud
toiduvalmistamine
Hind:
3,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 5,00 eurot
Nele Siplane, Gaili Kalberg, Reelika Õunpuu. Toimetaja Vilve Torn, Araabia köögi radadel. Egiptuses ja Marokos,
Pegasus, 2012, hind: 20,00 eurot
Anna Selby, Tervistavad toidud. 25 ülitervislikku ja kõrge toiteväärtusega toiduainet,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!