Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KalatoidudAutor(id): Jaan Välimaa
Kujundaja: Ludvig Kruusmaa
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1964
Originaalkeel:
Lehekülgi: 104
Seisukord: kohati kulunud ja servadest veidi rebenenud ümbrispaber, sisu olemas ja korralik
Mõõdud: 129 × 198 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 162
Märksõnad:
kokaraamatud
kalad (zool.)
kalatoidud
toiduvalmistamine
Hind:
3,50 EUROtsing autori järgi:
Jaan Välimaa, Koduveini valmistamine,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Valgus, 1966, hind: 3,50 eurot
Jaan Välimaa, Puuviljade ja marjade töötlemine naturaalmahladeks,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 4,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 19,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2021, hind: 22,00 eurot
Pille Enden, Pajaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Tiina Enden, Hea enesetunde road,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada,
Perioodika, 1995, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 17,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 2,50 eurot
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!