Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Saadikuproua hõrgutisiAutor(id): Kaarina Kaurinkoski
Kujundaja: Piret Niinepuu-Kiik
Kirjastus: Perioodika
Linn:
Aasta: 1995
Originaalkeel:
ISBN: 5797905809
Lehekülgi: 95
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 140 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 197
Köögiviljatoite
Kaarina Kaurinkoski on tuntud isikupäraste ja huvitavate kokaraamatute autorina. Eesti keeles on tema töödest varem ilmunud «Seenetoidud», mis sai suure menu osaliseks.
Käesoleva raamatu eesmärgiks on tutvustada aed-, puu- ja juurvilju, mis ei kuulu traditsioonilisse eesti kööki, kuid on tänapäeval meie perenaistele kättesaadavad, nagu artišokk, avokaado, endiivia, spargel, mitmesugused salati- ja paprikaliigid. Pakutakse aga ka uudseid toite, mida võib valmistada tuntud köögiviljadest – porgandist, peedist, kartulist või kapsast.
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Sandra Sentjurin, Magustoitudega ümber maailma. Lihtsaid hõrgutisi 80 riigist,
Pegasus, 2013, hind: 24,00 eurot
Carla Bardi, Ikuei Arakane, Sushi samm-sammult. Üle 70 valitud retsepti,
Koolibri, 2015, hind: 18,00 eurot
Kuldne kokaraamat. Üle 280 suurepärase retsepti,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Kaupo Kindsigo ja Epp Mihkels, Ulukiroad,
Menu, 2010, hind: 19,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!