Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LeivaraamatAutor(id): Koostanud Mai Maser ja Anneli Zirkel
Kirjastus: Eesti Leivaliit
Linn: Tartu
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9789949150274
Lehekülgi: 86
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 175 × 246 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Must leib ehk rukkileib on eestlaste toidulaual olnud juba tuhatkond aastat. Keerulistel nälja-aastatel on ta päästnud nii mõnegi elu, olles pea ainukeseks toiduks.
Eesti Leivaliit, mis ühendab endas 14 Eesti suuremat ja vanemat leivatootjat, on oma missiooniks võtnud edendada ja arendada rukkileivakultuuri.
Selles raamatus räägime leiva valmistamisest eile ja täna, samuti leiva tervislikkusest ja vanarahva tarkustest, mis leivaga seotud.
Märksõnad
leib
rukkileib
pagaritööstus
leivatehased
Eesti
teatmikud
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Valerie Ferguson, Peotoidud,
Sinisukk, 2000, hind: 6,00 eurot
Maire Suitsu, Suur piimaraamat. Kodused juustud, võid, jogurtid ja palju muud,
Varrak, 2011, hind: 17,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, /Kööginurk : Retseptid, nõuanded,
Septyni Menai, 2007, hind: 2,00 eurot
Anne Wilson, Klassikalised kastmed,
Koolibri, 2008, hind: 5,00 eurot
Koostanud Ragna Malm, Itaalia köök,
Odamees, 2003, hind: 11,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, Väike toidu kombineerimise kokaraamat,
Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Koostanud Anne Kangur; toimetanud Katri Liivas, Saksa köök,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur, Salatid ja suupisted igale maitsele,
Odamees, 2005, hind: 6,00 eurot
Koostanud: Anne Kangur. Toimetanud: Piibe Kohava, Lihtsad road kiirustavale perenaisele,
Odamees, 2011, hind: 15,00 eurot
Koostanud Anne Kangur, Hispaania köök,
Odamees, 2003, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!