Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
RäimetoidudAutor(id): Laine Remmelgas
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1989
Originaalkeel:
ISBN: 5440001034
Lehekülgi: 96
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 130x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamat annab juhendeid räime töötlemiseks, soolamiseks, marineerimiseks ja koduseks suitsutamiseks. Rohkesti on retsepte suupistete, suppide, pirukate jms. valmistamiseks räimedest.
Raamat perenaistele.
2., täiendatud trükk
Märksõnad:
kalatoidud
räim
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
2,20 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 5,00 eurot
Nele Siplane, Gaili Kalberg, Reelika Õunpuu. Toimetaja Vilve Torn, Araabia köögi radadel. Egiptuses ja Marokos,
Pegasus, 2012, hind: 20,00 eurot
Anna Selby, Tervistavad toidud. 25 ülitervislikku ja kõrge toiteväärtusega toiduainet,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!