Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hõrgutavad sushidAutor(id): Koostanud Michiel Postma
Kirjastus: Tormikiri
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9985950208
Lehekülgi: 32
Sari: A la carte
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 169 × 220 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 123
Selle kokaraamatu abiga õpite valmistama futomakit veiselihaga, vetikakastet, ghirizut, iwashit ja muid põnevaid Jaapani sööke.
Koostanud Michiel Postma
Originaali pealkiri Delicieux sushis. Eesti keeles
Märksõnad
jaapani
rahvustoidud
rahvustoidud
sushi
Jaapan
kokaraamatud
Sari: A la carte
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!