Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Teeme fondüüd, wokid ja tulepajad nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retseptid kogu maailmastAutor(id):
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Thea Karin
ISBN: 9789985206515
Lehekülgi: 110
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 215x280
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
Fondüü kodumaa on Šveits, tulepada ja wok on pärit Aasia köögist. Ka Eestis on juba mitu aastat saadaval kõikvõimalikud wok-pannid, fondüünõud ja tulepajad. Selles raamatus leidub retsepte ja nõuandeid nende söökide valmistamiseks.
Märksõnad:
Avita
fondüü
pajaroad
fondüü
pajaroad
vokiroad
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 16,00 eurot
Kaalujälgijad. Weight Watchers. Ostujuht 2006,
Kaalujälgijad Eesti AS, 1998, hind: 5,00 eurot
Mahlaretseptiraamat. Versapers aeglane mahlapress,
hind: 6,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 9,90 eurot
Peeter Kard, Lihtsaid ungari toite,
1992, hind: 2,50 eurot
Marika Vingissar, Hakklihatoidud. Maitsvalt ja kiiresti,
Ühinenud Ajakirjad, 2023, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Lihtsad magustoidud. Kodu ja Aed praktiline retseptivihik,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Hapendamine ja marineerimine. Kodu ja Aed praktiline retseptivihik,
Ühinenud Ajakirjad, 2023, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Toekad taimetoidud,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Talvised pirukad ja hautised,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!