Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toitvad teraviljatoidudAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696970
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus formaadis ning pehmes köites raamat
Sisu:
Teraviljade hulka kuuluvad kõrrelised, nagu rukis, oder, nisu, kaer, riis ja hirss, teraviljadeks loetakse ka mittekõrrelised tatar ja kinoa. Kuigi aeg-ajalt paneb järjekordne moodne dieet mõne neist põlu alla, siis on kõik toitumisteadlased ühel meelel, et teraviljatooted on organismile olulised ja vajalikud. Kõik nad sisaldavad palju kasulikke aineid: vitamiine, rasvu, valke, mineraal- ja kiudaineid.
Võtame või kõigile tuttava hommikuse kaerapudru: see on tervislik valik, sest hoiab korras seedimise ja tänu kaeras sisalduvale beetaglükaanile alandab ka kolesterooli.
Teratooteid ostes tasub valida täisteraviljatooted, sest nendes on rohkem kasulikke aineid. Väga oluline on kiudainerikkad kuivad kruubid ehk kooritud ja lihvitud terad ning tangud ehk kooritud ja purustatud terad eelnevalt leotada. Sellega valmistate terad söögitegemiseks ette – need on pehmemad ja valmivad kiiremini – ja omastate ka toitaineid paremini.
Kui valite oma menüüsse tera- ja köögiviljad, siis on teie toiduvalik kindlasti toitev ja tervislik.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
teraviljatoidud
toiduretseptid
kokaraamatud
50 retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Koostanud: Eno Raud, Kirju-Mirju II. Ettelugemist väikelastele,
Eesti Raamat, 1974, hind: 8,00 eurot
Koostanud Emmi Vahelaid, Käsitöö album 8,
Kunst, 1972, hind: 7,00 eurot
Koostanud Kadi Pajupuu, Käsitöö album 25,
Kunst, 1990, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Emmi Vahelaid, Käsitöö album 21,
Kunst, 1986, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Kadi Pajupuu, Käsitöö album 24. Noortele,
Kunst, 1989, hind: 4,00 eurot
Koostanud Emmi Vahelaid, Käsitöö album 17,
Kunst, 1982, hind: 4,00 eurot
Koostanud: R. Säre, M. Jalakas, Loomatervise käsiraamat I-III,
Valgus, 1983, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Dmitri Bruns, Valmi Kallion, Rasmus Kangropool, Tallinna arhitektuur,
Eesti Raamat, 1987, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Gondo Olevsoo, Kalender 1980,
Eesti Raamat, 1979, hind: 2,50 eurot
Koostanud: Reet Krusten, Vanad aabitsajutud,
Tiritamm, 1993, hind: 4,00 eurot
koostanud ja järelsõna: Mari-Ann Karupää, Gustav Wulff-Õis. Muuseum ja pärand,
Gustav Wulff-Õie Muuseum, 2000, hind: 5,00 eurot
koostanud ja toimetanud Peep Nemvalts, Eesti teaduskeel ja terminikorrastus,
Tallinna Ülikool, 2011, hind: 8,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Aita Kivi, Kodukirja parimad palad 2008,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!