Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KokaraamatAutor(id): teksti autor Birgitta Rasmusson
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel:
Tõlkija: Kadri Papp
ISBN: 9789985731567
Lehekülgi: 316
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 175x245
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Selles kokaraamatus on 450 retsepti. Kõige olulisemaid toiduaineid tutvustatakse illustreeritud peatükis eraldi. Retseptid ja valmistamismeetodid järgivad kõige uuemaid toiduvalmistamistehnikaid. Retsepte täiendavad nõuanded ja serveerimisnipid. Samm-sammult valmistamiskäiku kujutavad pildid teevad toidutegemise lihtsamaks.
Originaali pealkiri Kokboken by ICA provkök. Eesti keeles
Märksõnad:
Sinisukk
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
8,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!