Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...Autor(id): Anni Arro
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Menu
Linn:
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949470105
Lehekülgi: 272
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 197 × 261 mm
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 209
Anni Arro Selles raamatus kokkab Anni Arro kolmes erinevas kohas. Ta alustab kulinaarset rännakut oma kokanduslike juurte juurest Itaaliast. Sealt tuleb ta tagasi Eestisse, oma Pelgulinna kööki, kust liigub maale, põldude ja peenarde vahele. Ei saa öelda, et üks koht oleks kuidagi parem kui teine. Igal pool on oma head ja vead. Iga koht mõjutab autorit erinevalt, kuid ta road jäävad ikka lihtsaks ja ausaks. Oma olemuselt võiksid Itaalia ja Eesti köök olla väga sarnased. Itaallane paneb taldrikule päikeseküpse tomati, mozarella-juustu ning piserdab peale oliiviõli. Ta hindab oma toorainet ja teab, et taldrikule ei ole vaja kuhjata palju erinevat kraami.
Eesti köök võiks toimida samadel põhimõtetel. Puravik, sirmik, räim, muskaatkõrvits, peet, rukkijahu, Peipsi sibul, vänge küüslauk – Eestis on fantastiline toorainevalik! Nii maitsvat kartulit, kui meil, ei leia mitte kusagilt mujalt! Autor leiab, et võiksime olla teadlikud oma saadustest, võiksime olla uhked oma aarete üle.
Raamatust leiab hulgaliselt retsepte, kuidas valmistada kergemaid eelroogi, suupisteid, salateid, kobedamaid kõhutäisi ning eriti maitsvaid kooke. Illustreeritud rohkete piltidega.
Hind:
26,00 EUROtsing autori järgi:
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte,
EKSA, 2018, hind: 20,00 eurot
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised,
Menu Kirjastus, 2009, hind: 16,00 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Anni Arro, Sandra Urvak, Epp-Maria Kokamägi, Roosamanna ja banaanismuuti ehk lapsepõlvetoidud siis ja praegu,
Menu, 2017, hind: 14,00 eurot
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte. Haapsalu cafés and recipes,
Eesti Keele Sihtasutus, 2008, hind: 19,00 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu (2. osa),
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006
Nadežda Kaarma; koostaja Anni Arro ; toimetaja Katrin Streimann, Nadja koogid 2,
Menu Kirjastus, 2012
Anni Arro, Parimad palad. Best of the best,
Menu, 2015
Anni Arro, Anni toidupäevik,
Menu Kirjastus, 2013
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Andrues Vana, Kuidas kokata,
Andrues, 2005, hind: 9,00 eurot
Pannkoogid,
Septyni Menai, 2009, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kartulitoidud. Kööginurk eriväljaanne 2007,
Septyni Menai, 2007, hind: 4,00 eurot
Signe Donner, Daani kokaraamat,
Noor-Eesti, 1926, hind: 15,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad salatid,
Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Suur küpsetamisraamat I osa,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Maire Suitsu; Toimetanud: Lia Virkus, Algajale kodukokale,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!