Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
LiharaamatAutor(id): Enn Tobreluts
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel:
ISBN: 9985953622
Lehekülgi: 208
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 175 × 250 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 076
Miks peaks inimene liha sööma? Millest on parim teha šašlõkki, strooganovi, guljašši, grill-liha jms? Kuidas ja milliste maitseainetega maitsestada liha? Kuidas valmistada erinevaid glasuure, kastmeid, paneeringuid? Nendele ja paljudele teistele lihatoite puudutavatele küsimustele leiate vastused siit raamatust. Lisaks erinevate lihaliikide
tutvustused (sea-, veise-, vasika-, lamba- ja ulukiliha) ning valmistusviisid ja üle 100 retsepti koos pildiga valmisroast.
liha, toiduvalmistamine, sealiha, veiseliha, vasikaliha, lambaliha, ulukiliha, lihatoidud, kokaraamatud
Raamat sarjast 100 rooga
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
retseptid kogus Aime Vilu, Kodused hoidised. Valik retsepte Olustvere hoidistemessilt,
Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool, 2008, hind: 8,00 eurot
Kädi-Liis Sepp, Tervislikud vahepalad lastele,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 14,00 eurot
Ting Morris, Rachel Lane, Vürtsikas toit,
Koolibri, 2015, hind: 20,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
koostaja Kaja Torm, 100 lemmikretsepti. Kaalujälgijad,
Kaalujälgijad, 2005, hind: 13,00 eurot
Raili Mikk ja Maire Suitsu. Toimetanud Velve Saar, Tervislikud teraviljaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 9,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1990, hind: 3,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1981, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1970, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2347 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!