Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Muna. Toidud kana-, pardi-, jaanalinnu-, hane-, vutimunadestAutor(id): Epp Mihkels, Pille Enden
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789949391790
Lehekülgi: 76
Sari: 100 rooga mini
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 205x135mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Nii tillukesest vutimunast kui suurest jaanalinnumunast areneb tibu, kes saab kõik eluks vajaliku vaid munakoore sees peituvast. Seega kõik see hea, mis selle koore sees peitub, on hea ka inimesele tema toidulaual, tehes munast ühe täiuslikuma toiduaine üldse.
Muna saab süüa nii toorelt, keedetult kui praetult. Sellest annab valmistada lugematul hulgal nii soolaseid kui magusaid toite ja muidugi ka küpsetisi.
Et munavalik meie turgudel ja kaubanduses on üha suurem, siis ongi see väike kokaraamat innustuseks leida tavapärase keedu- või praemuna asemel hommikulauale midagi põnevat või valmistada hoopiski mõni maitsev küpsetis. Lisaks veel munatoitude valmistamise nipid ja nõksud.
Märksõnad:
munad
munatoidud
kokaraamatud
Ajakirjade Kirjastus
100 rooga mini
Hind:
13,00 EUROtsing autori järgi:
Kaupo Kindsigo ja Epp Mihkels, Ulukiroad,
Menu, 2010, hind: 19,00 eurot
Epp Mihkels, Väike pitsaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 12,00 eurot
Epp Mihkels ja Heivi Peterson, Krõbedad küpsised,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 9,00 eurot
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised,
Menu Kirjastus, 2009, hind: 16,00 eurot
Epp Mihkels, Piim ja lauale kõhtu. Toite piimast, koorest ja kohupiimast,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 13,00 eurot
Pille Enden, Epp Mihkels, Lia Virkus, Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Pille Enden ja Epp Mihkels, Pannkoogid ja vahvlid (2. osa),
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 14,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
tekst ja retseptid Epp Mihkels, Kartul. Meie lemmik toidulaual,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 14,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!