Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Sendiveeretaja kokaraamatAutor(id): Koostanud: Pirjo Kyötavuori jt
Kujundaja: Martin Oras
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9985732111
Lehekülgi: 64
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 149 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 165
Kokkuhoidliku perenaise parim kapital on toiduvalmistamisoskus. Algusest peale omatehtud toit on peaaegu alati odavam ja tihti ka tervislikum ning maitsvam kui ostetud valmiseine, poolfabrikaat või külmutatud valmistoit. Sendiveeretaja ei pea kindlasti kokku hoidma maitseainete ega toiduvalmistamise hoolikuse arvelt. Selles raamatus on ära toodud odavad põhiretseptid. Alustuseks võibki neid sellistena kasutada, hiljem aga proovida lisanippe või omaloomingut. Hea, kui taipad, et võid maitsvat toitu valmistada säästlikult!
Originaali pealkiri: Penninvenyttäjän keittokirja
kokaraamatud, kokkuhoid, retseptid
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Angeelika Kang, Kodukiri, Pirukaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 1999, hind: 3,50 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Marjaraamat. Koogid, hoidised, magustoidud,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukirja parimad palad,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 5,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Kuumad võileivad,
AS ATA, 1996, hind: 3,50 eurot
Karl Martin Sinijärv, Poissmehe kokaraamat,
Ilo, 2000, hind: 7,00 eurot
Birgitta Rasmusson, Marie Ulmander, Võileivatordid,
Sinisukk, 2007, hind: 12,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2009/5,
Septyni Menai, 2009, hind: 2,50 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Võileivaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 11,00 eurot
Kodu & Aed; koostanud Teri Kuusmaa; toimetaja Hille Pungas, Küpsetised. Magusad ja soolased küpsetised nii argi- kui ka pidupäevaks,
A-Meediagrupp, 2014, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!