Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Sendiveeretaja kokaraamatAutor(id): Koostanud: Pirjo Kyötavuori jt
Kujundaja: Martin Oras
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9985732111
Lehekülgi: 64
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 149 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 165
Kokkuhoidliku perenaise parim kapital on toiduvalmistamisoskus. Algusest peale omatehtud toit on peaaegu alati odavam ja tihti ka tervislikum ning maitsvam kui ostetud valmiseine, poolfabrikaat või külmutatud valmistoit. Sendiveeretaja ei pea kindlasti kokku hoidma maitseainete ega toiduvalmistamise hoolikuse arvelt. Selles raamatus on ära toodud odavad põhiretseptid. Alustuseks võibki neid sellistena kasutada, hiljem aga proovida lisanippe või omaloomingut. Hea, kui taipad, et võid maitsvat toitu valmistada säästlikult!
Originaali pealkiri: Penninvenyttäjän keittokirja
kokaraamatud, kokkuhoid, retseptid
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 5,00 eurot
Nele Siplane, Gaili Kalberg, Reelika Õunpuu. Toimetaja Vilve Torn, Araabia köögi radadel. Egiptuses ja Marokos,
Pegasus, 2012, hind: 20,00 eurot
Anna Selby, Tervistavad toidud. 25 ülitervislikku ja kõrge toiteväärtusega toiduainet,
Maalehe Raamat, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!