Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoituAutor(id): Kristina Eriksson
Kirjastus:
Linn:
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789949343843
Lehekülgi: 112
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Vanaema lihapallid pohlatoormoosiga on kindlasti rootslaste lemmiklõunasöök, aga sellele tiitlile pretendeerivad ka paljud teised toidud. Selles raamatus pakub Kristina Eriksson nii maitsvate igapäevatoitude kui ka piduroogade retsepte. Vasikalihakotletid Itaalia moodi, kalakotletid kõrvitsapüreega, aasiapärased kotletid taimetoitlastele, rikkalik seene-hakklihapada, kanahakklihalasanje sinihallitusjuustuga, hakkliha-juurviljapirukas Dijoni sinepiga, lõhepallid, kapsavorm, vürtsikad pirukad, pelmeenid ... Kokku on kogutud retsepte kogu maailmast. Retseptides kasutatakse nii veise-, segu-, sea-, kala-, kana-, lamba-, metslooma- kui ka sojahakkliha.
Märksõnad:
kokandus
Hind:
19,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostaja Kaja Torm, 100 lemmikretsepti. Kaalujälgijad,
Kaalujälgijad, 2005, hind: 13,00 eurot
Raili Mikk ja Maire Suitsu. Toimetanud Velve Saar, Tervislikud teraviljaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 9,00 eurot
Angeelika Kang ja Lia Virkus, Pastaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 9,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1990, hind: 3,00 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1981, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1970, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1970, hind: 3,00 eurot
Valeri Valeriano ja Christina Ong, 100 võikreemist lille. Täielik sammsammuline juhend tortide kaunistamiseks võikreemist lilledega,
Sinisukk, 2015, hind: 28,00 eurot
koostaja Aivar Hanson ; toimetaja Angeelika Kang, Kokteil. Moodsad kokteilid Eesti ja Soome parimatelt baarmenitelt,
Eesti Ekspress, 2010, hind: 11,00 eurot
Michael Blomquist ja Peter Olzon, Kokteilid,
Sinisukk, 1999, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2345 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!