Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Wild- und FischgerichteAutor(id): Mari Lajos, Károly Hemzö
Kirjastus: Corvina
Linn: Budapest
Aasta: 1987
Originaalkeel: ungari keel
Tõlkija: Katalin Mosler
ISBN: 9631323293
Lehekülgi: 64
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned veidi kulunud, sisu olemas ja loetav
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
#T273# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. W002
99 retsepti erinevate ungaripäraste liharoogade valmistamiseks.
Märksõnad
toiduvalmistamine
kokandus
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Tekst: Lia Virkus; Retseptid: Pille Enden, Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves, Raili Mikk, Pereköögi kokaraamat. Kodukoka parim abiline. Ligi 500 retsepti,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 25,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Suur küpsetamisraamat I osa,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Maire Suitsu; Toimetanud: Lia Virkus, Algajale kodukokale,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Suur küpsetamisraamat (2. osa),
AS Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Koostanud: Anna-Liisa Virkus, Lia Virkus, Anna-Liisa kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 10,00 eurot
Tere AS, koostaja Maria Annus, Mumuu retseptiraamat,
Tere AS, 2012, hind: 5,00 eurot
Urmas Otspere, Kokteil - segujookide kuningas,
Argo, 2010, hind: 14,00 eurot
Valerie Ferguson, Peotoidud,
Sinisukk, 2000, hind: 6,00 eurot
Maire Suitsu, Suur piimaraamat. Kodused juustud, võid, jogurtid ja palju muud,
Varrak, 2011, hind: 17,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!