Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
AhjuroadAutor(id): Tekst ja retseptid: Harri Ilves
Kujundaja: Eli Üksküla
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9949427231
Lehekülgi: 96
Sari: 100 rooga
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamatust võib leida ahjupraade nii vääris- kui ka tavalisematest kaladest, mitut sorti linnulihast, lamba-, sea- ja veiselihast, samuti metsloomalihast, küll lihtsamaid, küll veidi aeganõudvamaid.
Lisaks on retseptid varustatud samm-sammuliste õpetuste ja pildiseeriatega.
Märksõnad:
ahjutoidud
kalatoidud
lihatoidud
praed
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
14,00 EUROtsing autori järgi:
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 6,00 eurot
Ideed ja tekstid: Susanna Mancinotti; Idee: Elisabetta Dami, Adriana Sirena, Head kombed kõige väiksematale,
Koolibri, 1996, hind: 7,00 eurot
tekst: Annika Liivak, Sitasitikas Sass ja kirpvähike Kribu otsirännakul ehk miks on meie veekogud nii reostunud,
Eestimaa Looduse Fond, 2013, hind: 3,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden; tekst: Maire Suitsu ; toimetanud Velve Saar, Kama. Eesti rahvustoit,
Ajakirjade Kirjastus AS, 2015, hind: 12,00 eurot
Arne Maasik; tekstide autorid Eero Epner (ka toimetaja), Peeter Laurits, Jan Kaus, Fotod / Photos 1994-2007,
2007, hind: 20,00 eurot
tekstid koostanud muuseumide materjalide põhjal Merike Toomas ja Külli Aleksanderson ; keeletoimetaja Katrin Raid, Tartu muuseumide võtmelood,
Tartu Linnavalitsus, 2011, hind: 4,00 eurot
tekst ja illustratsioonid: Damien Toll, Joonistame taluloomi,
Egmont Estonia, 2019, hind: 4,00 eurot
Urmas Nemvalts; Tekstid kirjutanud: Enno Tammer, Uusajaloo käsiraamat. Eesti rahva kannatused 1994 - 2004,
Postimees, 2005, hind: 9,50 eurot
tekstid Aimar Jugaste, Eetla Ohakas, Eha Komissarov, Ivo Lill, Toomas Kümmel, Marju Unt, Ilmar Kruusamäe; koostaja Ilmar Kruusamäe; toimetaja Kadri Bank-Jugaste, Valdur Ohakas 90. Joonistused ajas,
Ilmar Kruusamäe, 2015, hind: 35,00 eurot
idee: Émilie Beaumont; tekst: Sylvie Deraime, Avastusretked,
Sinisukk, 2005, hind: 6,00 eurot
koostajad: Tiina Rahkama, Galina Varlamova; tekst: Karin Hallas-Murula, Maria Tilk, Eesti Teaduste Akadeemia maja / Estonian Academy of Sciences Building,
Eesti Teaduste Akadeemia, 2015, hind: 5,00 eurot
Veiko Belials, Mehis Maipuu, Tarmo Mikussaar, Jaak Neljandik, Jüri Pere, Aivar Pihelgas, Rivo Tarum; koostaja ja teksti autor Veiko Belials; toimetaja Anu Vaagen ; eessõna: Sven Začek, Meil on elu keset metsa,
Luua Metsanduskool, Atlex, 2011, hind: 15,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
Erika Casparek-Türkkan, Kalad ja mereannid,
Avita, 2001, hind: 13,00 eurot
Kati Ambo-Vaher, Appi, külalised! ehk Paanikata peolaud,
Kati Ambo-Vaher, 2020, hind: 20,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat (vene keeles),
Valgus, 1988, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Aiasaaduste, metsamarjade ja seente säilitamine,
Teaduslik Kirjandus, 1945, hind: 5,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,50 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 5,00 eurot
Nele Siplane, Gaili Kalberg, Reelika Õunpuu. Toimetaja Vilve Torn, Araabia köögi radadel. Egiptuses ja Marokos,
Pegasus, 2012, hind: 20,00 eurot
Kokaraamatud all on 2358 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!