Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Peibutavad pirukadAutor(id): Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: Erahariduskeskuse Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
ISBN: 9985787668
Lehekülgi: 64
Sari: Soolatera
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 247 × 170 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T232# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Pirukate küpsetamine on üks paljudest väärikatest köögitoimingutest. Erinevatel rahvustel on küll oma traditsioonid, ent piruka põhiolemus jääb siiski alati samaks. See on õige taina ja täidise täiuslik harmoonia. Muredad tainad sobivad paremini suurte pirukate põhjaks, leht- ja pärmitainas seevastu aga paremini väikeste pirukate valmistamiseks. Mõistagi võib neid omavahel ka südametunnistuse piinadeta vahetada, st erinevaid tainaid ja täidiseid kombineerides võid saada sootuks uue, ja mis peaasi - maitsva elamuse!
kokaraamatud
Sari: Soolatera
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!