Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Looduslik toit. Täisväärtuslik elu. Loomuliku toitumise põhimõtted. 87 terviktoidu retseptiAutor(id): Marika Blossfeldt
Kirjastus: Essential Nourishment
Linn:
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949332137
Lehekülgi: 304
Seisukord: normaalses korras raamat, pühendus sees
Mõõdud: 256x223x20 mm
Suurus: suures formaadis ja pehmete kaantega raamat
Sisu:
Naturaalne terviktoit võib olla väga maitsev ning selle söömine ei paku mitte ainult meelelist naudingut ja sügavat rahulolu, vaid on oluline ka meie tervise tugevdamiseks ning vitaalsuse tagamiseks.
Õpi valmistama:
kosutavaid suppe
maitsvaid salateid
täitvaid täisteratoite
hõrke köögiviljaroogasid
oivalisi kastmeid
naudingut pakkuvaid magustoite
Kõik retseptid on maalähedased ja kergesti valmistatavad. Vaatamata lihtsusele pakuvad nad külluslikku, puhast ning peent maitseelamust. Avastad üllatusega, kui hõrgud võivad olla kõige tavalisemad köögi- või teraviljad, mis varustavad Su keha rikkalikult täisväärtuslike toitainetega. Neid toite süües märkad meeldivat rahulolutunnet. Iga keharakk täitub elujõuga ning võngub mõnutundest toidu positiivsetes vibratsioonides.
Lisaks isuäratavatele retseptidele, annab raamat põhjaliku ülevaate loomuliku toitumise põhimõtetest, aidates mõista seoseid teadliku söömise, enda eest hoolitsemise, tervise ja hea enesetunde vahel. Kasuta seda raamatut kui teejuhti tasakaalukama, elujõulisema ning rõõmuküllasema elu juurde. Iga peatükk sisaldab näpunäiteid õpetuse põhitõdede integreerimiseks igapäevaellu, et saaksid kogeda -
kõrgemat energiataset,
mõtteselgust,
tõhusamat seedimist,
tugevamat immuunsüsteemi,
stabiilsemat meeleolu ning
vaimujõudu.
„Olen Polli talu tihti külastanud ning saanud nii ka Marika toitude puhtust ja maitset nautida. Nendes on säilinud kõik algsed maitsed, nad annavad palju energiat ning on kerged ja head. Marika on raamatu esimesse ossa koondanud palju inimorganismi ja toidu, nende energia ja elujõu kohta käivat infot ning teinud seda väga põnevalt ja nauditavalt. Väga kasulik lugemine!” - Peep Vain, koolitaja
Märksõnad:
toitumine
tervislik toitumine
toiduained
tervislik eluviis
kokaraamatud
Hind:
25,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002, hind: 3,50 eurot
Salatid aastaringselt,
International Masters Publishers AB, hind: 4,00 eurot
Mary Jane Finsand, Täielik diabeetiku kokaraamat,
Egmont Estonia, 2002, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 16,00 eurot
Epp Mihkels, Kaupo Kindsigo, Ulukiroad,
Kaupo Kindsigo, 2022, hind: 16,00 eurot
Koostanud: Silvi Kuuse-Kohu, Salatid. Toorsalatid. Kausisalatid. Kokteilsalatid,
Ata-Raamat, 1996, hind: 4,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus,
Ilutrükk, 1992, hind: 6,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, Kohupiima- ja kodujuusturaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 2324 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!