Fermentatsioonist – ausalt ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Kannibalism. Sa oled see, mida sö..""Õietolm. Kogumine, töötlemine, ..""Õpik keskkooli matemaatikakursuse..""Huvitav zooloogia. Lugusid ja jutt..""Vaestekalmistult. Doktor Kay Scarp..""Eesti jõulumuinasjutte. Kuu ja t..""Viisteist naeratust""Hingetallaja""Vanad aabitsajutud""Julius Caesar. Antonius ja Kleopat..""Laulik kõigile""Die Privatbibliotheken in Tallinn ..""Hüljatud tõed""Konkurss 2009 «Eesti-oma-kiri»""Ilutegija 1992/22""Rahvajutte Vastseliina kihelkonnas..""Prohvet""Tapmisnimekiri""Madisoni maakonna sillad. Tuhat k..""Siberi teelt pääsenud. Mälestus..""Ultramees Rait Ratasepp - igiliiku..""Tervislikud vahepalad lastele""Optimistlik laps. Tõenduspõhine ..""Balti idealisti kirjad emale""Nudistid golfi ei mängi""Arvukirjutus""Ainult üks aasta""1979. Romaan""Historiae scientiarum Baltica 2010..""Valged ööd. Shetland 2""Taipan 2""220 päeva tähelaevas. Teaduslik-..""Pintselsabad""Veres peituv kunst. Sherlock Holme..""Kilogramm autogramme""Kättemaksjad 2: Tulekahi""NLKP Keskkomitee pleenumi materjal..""Arvo Valton-Vallikivi kogutud teos..""Roniroosid""100 aastat moderntantsu. Pilguheit..""Roosi vennaskond""Räägi mulle armastusest""Avanevad uksed""Vaprake. Filmiraamat""Hispaania armuke""Õpilaste kodu-uurimistöid 9. osa..""Jäine hirm""Aabitsajutte""Keskööpäike. Videviku saaga V r..""Suur piimaraamat. Kodused juustud,..""Printsess roosas. Printsessi päev..""Põllumajandusmuuseumide toimetise..""Panoptikum""The Codex""Tere, koolilaps! Värvimise ja joo..""Ta tuli omade juurde. Jõulumõtis..""Abielurikkumise käsiraamat naiste..""Lusti-Leenu menuaarid""Pöörane""Kadunud robot (jutustused)""Euroopa lossid ja linnused""Unustatud pärgament""Rändlindude pesad. Eestlaste elul..""Meenutusi Väimelast ja elust enda..""Nõukogude Sotsialistlike Vabariik..""Kahrukõrvaga Ivvan. Valimik setu ..""Tatratoidud - pilafist šokolaadik..""Napoleon I-II""Asi pole vedamises. Järg romaanil..""Minu käsitööd 2007/11""Maareformi seadus 1991-1999""Ränk teekond. Stalini isikukultus..""Karu Semu ja metssiga Mozart. Pari..""Imesupp ehk kuidas saledaks saada""Teisik. Valimik jutustusi (ja roma..""Kombaineri ABC""Role of Attention in Visual Inform..""Inimene konfliktide keskel""Ära muretse pisiasjade pärast, t..""Kalevipoeg ja Sarviktaat""Pääsmiseks paljudele""Eesti keele õpik. IX klassile""Vesta-Linne ja Nuusu""Kus mu lapsuke on?""Friedrich Nietzsche ja Cosima Wagn..""Avakum Zahhovi seiklused""Kristlik ajaarvamine""Naine idaekspressis""Bertrande"
89 tk kogusumma: 862,80 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits
Autor(id): Rain Kuldjärv
Kujundaja: Mai-Liis Raidaru


Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916165539
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

Raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid. See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda! Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.

Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
fermentatsioon
hapendamine
toiduainete töötlemine
köögiviljad
seened
joogid
piimatooted
kilu
toiduretseptid
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud Marika Vingissar, Kasulikud kalatoidud. 50 retsepti!,
Ühinenud Ajakirjad, 2020, hind: 4,00 eurot

Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991, hind: 2,50 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot

Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 3,00 eurot

Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot

Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot

Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot

Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot



Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 55 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2025 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud