Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
102 retsepti kirglikule kokkajaleAutor(id):
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn:
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789949952038
Lehekülgi: 216
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170x240 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Vahetevahel on võimalik hästi ja tervislikult süüa siis, kui sööd teiste valmistatud toite. Aga pole võimalik alati maitsvalt ja tervislikult süüa, kui sa ise süüa ei tee ja toidutegemist ei naudi.
See raamat on kõigile, kes armastavad süüa teha ja oma toidutegemise vaimustust teistega jagada. Siinsete kaante vahelt leiate 15 kohtumist pere ja sõprade ringis – 15 erinevat tervislikku menüüd ja 102 vahvat retsepti, mille kallal kätt proovida ning mida vastavalt soovile omavahel kombineerida. Tuletame meelde köögiklassikuid ja anname ammustele lemmikutele uusi maitseid. Proovime ka täiesti uusi köögi- ja söögielamusi ning omandame mõne hea toiduvalmistamise nipi.
kokaraamat
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!