Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Klassikaline kreeka köökAutor(id):
Kujundaja: Ian Sandom
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2000
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Maire Suitsu
ISBN: 9985303822
Lehekülgi: 64
Seisukord: veidi pleekinud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 255 × 235 mm
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 089
Kreeklased tunnevad rõõmu lihtsatest asjadest nagu meri, päike ja puhas õhk. Neile meeldib ka hästi süüa ning pärast sajanditepikkust eksperimenteerimist on nad selles valdkonnas jõudnud nii oivaliste tulemusteni, et kreeka kööki tuntakse ja tunnustatakse.
Siit raamatust leiabki kokandushuviline kõikide kuulsate kreeka roogade retseptid. Raamatu abiga võib üllatada nii oma peret kui sõpru selliste kreeka kokakunsti lihtsate imedega nagu dolmades, mussaka, kebabid, spanakopitad, taramasalatra ja mitmed teised.
Märksõnad:
rahvustoidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
12,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Angela Laig, Jane Maastik, Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga,
Menu Kirjastus, 2012, hind: 25,00 eurot
Edith Soosaar, Kingitused köögist. Trühvlid, küpsised, pestod, kreemid.,
Menu, 2013, hind: 14,00 eurot
Anne Lill, konsultant Mihkel Zilmer, Väärt road [õige söömise teejuht],
Menu Kirjastus, 2013, hind: 12,00 eurot
Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat,
Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!