Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
RiisiraamatAutor(id): Rudolf Visnapuu
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9949427053
Lehekülgi: 116
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses seisukorras raamat, nimi sees
Mõõdud: 165 × 200 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
Riis on enamuse Aasia toitja, kuid ka meie söögilaual kartulite ja taignatoodete kõrval eelistatuim toidukomponent.
Suures osas on raamatus kasutatud lihtsaid toiduaineid, kuid leidub ka keerulisemaid ja põnevamaid retsepte. Tähelepanu on pööratud ka sellele, et uue roa saab väga lihtsalt teha näiteks eelmisest toidukorrast järelejäänud riisist, st riisipudrust või sõmerast riisist – tuleb vaid kasutada natukene fantaasiat.
Märksõnad:
toidud
riis
riisitoidud
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Aita Kivi, Kodukirja parimad palad 2008,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,50 eurot
Pille Enden, Epp Mihkels, Lia Virkus, Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2341 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!