Teema: Joogid
Pealkiri:
Koduveini tegemineAutor(id): Ivar Veldre
Kujundaja: Kersti Tormis
Kirjastus: Mats
Linn: Tallinn
Aasta: 1996
Originaalkeel:
ISBN: 9985510275
Lehekülgi: 48
Seisukord: pisut määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 117 × 167 mm
Suurus: väikses formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Vein on marja- või puuviljamahlast kääritamisel saadud alkohoolne jook. Veini valmistamine on pikaajalise traditsiooniga ja pärineb aladelt, kus on tegeldud viinamarjakasvatusega.
Eestis tehakse koduveini marjadest ja puuviljadest, millest saadav mahl on enamasti happerikas, kuid suhkruvaene. Koduveini valmistamisel võetakse aluseks mahlade keskmine suhkru- ja happesisaldus, need andmed on ära toodud vastavas tabelis.
Raamatus kirjeldatakse üksikasjalikult kodusel teel veini valmistamise tehnoloogiat tooraine ettevalmistamisest kuni ümbervalamise ja laagerdamiseni, räägitakse ka veinide haigustest ja puudustest. Lisatud on valik näidisretsepte, mis sisaldavad konkreetseid soovitusi üksikute veinide valmistamiseks. Iga retsepti juures on näidatud tooraine- ja suhkrukogus, mis kulub 10 liitri kääritatava mahla (veinimahla) saamiseks.
Märksõnad
koduvein
veinivalmistamine
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Koduveini tegemine, Ivar Veldre, Mats 1996Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1980, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Sue Maggs, Jõulutoidud. 50 retsepti jõuluajaks,
Varrak, 1997, hind: 6,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 7,50 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 17,00 eurot
Penny Doyle, Audrey Deane, 100 parimat oomega-3-rasvhappeid sisaldavat toitu. Vähenda südamehaiguste ohtu. Tõsta oma aju aktiivsust,
Sinisukk, 2009, hind: 5,00 eurot
Alexander Ettl, Raamat juustust. 75 pikantset retsepti kogu maailmast,
Helios, 2011, hind: 9,00 eurot
Margit Kirsipuu ja Urmas Kokassaar, Pähkliraamat,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2008, hind: 12,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2225 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!