Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KodutoitAutor(id): Kaisa Isotalo ja Raija Kuittinen
Kujundaja: Markus Pyörälä
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Maia Kivik
ISBN: 9789985319918
Lehekülgi: 640
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 146 × 208 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Soome kõige populaarsema kokaraamatu järgi on valmistatud head ja tervislikku toitu juba üle saja aasta. Iga paari aasta järel ilmub sellest kordustrükk. Raamatus on meeldivalt ühendatud traditsioonid ja tänapäev, põhjamaade ja rahvusvaheline toidukultuur.
Käesolev uuendatud trükk sisaldab «Kodutoidu» truude kasutajate ammuseid lemmikuid, aastatega tuttavaks saanud usaldusväärseid toiduretsepte ja küpsetamisnõuandeid. Algaja toiduvalmistaja saab peale selgete ja üksikasjaliste retseptide olulisi põhiteadmisi toiduainetest, argi- ja pidupäevaroogade kavandamisest, erimenüüdest, küpsetamisest ja hoidistamisest. Mõnusaid hetki köögis!
Originaali pealkiri Kotiruoka. Eesti keeles
Märksõnad:
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kodutoit, Kaisa Isotalo ja Raija Kuittinen, Varrak 2009Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!