Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Salatid, pirukad, suupistedAutor(id): Anni Arro
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 998596666x
Lehekülgi: 126
Sari: 100 rooga: ekstra
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Käesolev kokaraamat on üks värvikas väljaanne sarjast - 100 rooga ekstra. Raamatust leiate mitmesuguseid salatite, salatikõrvase ja pirukate retsepte, mis on jaotatud aastaaegade järgi, vastavalt tooraine kättesaadavusele. Kui teil on valida Poola, Hispaania ja Eesti tomati vahel, siis valige ikka viimane!
Autor Anni Arro oma raamatust: Inimkonna üht kõige iidsemat rituaali - nii söögi tegemist kui ka söömist - tuleb võtta naudingu, mitte kohustusena. See on esimene asi, milles lepiksin kokku inimesega, kes võtab kätte minu kokaraamatu.
Märksõnad
salatid (toit)
pirukad
küpsetised
suupisted
kokaraamatud
Sari: 100 rooga: ekstra
Hind:
10,00 EUROtsing autori järgi:
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 16,00 eurot
Anni Arro, Sepamaa talu köök. The Kitchen of Sepamaa Talu (2. osa),
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Anni Arro, Sandra Urvak, Epp-Maria Kokamägi, Roosamanna ja banaanismuuti ehk lapsepõlvetoidud siis ja praegu,
Menu, 2017, hind: 14,00 eurot
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte. Haapsalu cafés and recipes,
Eesti Keele Sihtasutus, 2008, hind: 19,00 eurot
Nadežda Kaarma; koostaja Anni Arro ; toimetaja Katrin Streimann, Nadja koogid 2,
Menu Kirjastus, 2012
Retseptid: Anni Arro, Angeelika Kang, Epp Mihkels. Toimetanud: Eva Mere, Sahver. Lihtsad hoidised,
Menu Kirjastus, 2009
Anni Arro, Parimad palad. Best of the best,
Menu, 2015
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023
Anni Arro, Anni toidupäevik,
Menu Kirjastus, 2013
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010
Anni Arro, Haapsalu kohvikuid ja retsepte,
EKSA, 2018
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!