Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Aasia toidudAutor(id): Epp Mihkels
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: AS Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949454426
Lehekülgi: 132
Sari: 100 rooga
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 225 × 228 mm
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
Kauge ja eksootiline Aasia on paelunud oma kultuuri, traditsioonide ja toiduga alati ka Eesti inimesi. Järjest enam valitakse reisisihtpunktiks Aasia maad. Ning järjest laiemaks on muutunud eksootiliste toidukaupade ja -kohtade valik Eestis, tehes uued maitsenaudingud kättesaadavamaks ka kodumaal.
Raamatust leiad retsepte ja toiduvalmistamisjuhiseid, mille autor on kokku kogunud nii enda kui lähikondsete reisidelt ja maitserännakutelt. Põhirõhk on Kagu-Aasia maadel, nagu Jaapan, Vietnam, Kambodža ja Tai, mille toidukultuur on eriti põnev.
Märksõnad:
rahvustoidud
toiduvalmistamine
toitumistavad
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
15,00 EUROtsing autori järgi:
Epp Mihkels, Sushi,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
Epp Mihkels, Pille Enden, Muna. Toidud kana-, pardi-, jaanalinnu-, hane-, vutimunadest,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 11,00 eurot
Pille Enden, Epp Mihkels, Lia Virkus, Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Katrin Aasmäe, Epp Mihkels, Gudrun Noormets ja Lia Virkus, Lastepere kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 15,00 eurot
Pille Enden ja Epp Mihkels, Pannkoogid ja vahvlid (2. osa),
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 14,00 eurot
Tuuli Mathisen ja Epp Mihkels, Väike salatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 12,00 eurot
tekst ja retseptid Epp Mihkels, Kartul. Meie lemmik toidulaual,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 14,00 eurot
Epp Mihkels, Piim lauale ja kõhtu. Toite piimast, koorest ja kohupiimast,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 9,00 eurot
Epp Mihkels, Väike pitsaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 13,00 eurot
Epp Mihkels ja Heivi Peterson, Krõbedad küpsised,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 13,00 eurot
Epp Mihkels, Poodi kalale,
Ajakirjade Kirjastus, 2010
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!