Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Klassikalised kastmedAutor(id):
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9985733452
Lehekülgi: 64
Seisukord: pisut pleekinud kaaned, muus osas normaalses korras raamat
Mõõdud: 208 × 208 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 133
Üle 30 ahvatleva retsepti magusate ja soolaste hõrkude kastmete, marinaadide ja salsade valmistamiseks.
Tuntud ja traditsioonilised: valge kaste, jõhvikakaste ja hollandi kaste ning isuäratavad uustulnukad: kirbe apelsinikaste, kreemjas safranikaste, suvine ürdimarinaad ja shokolaadikaste.
Põhipuljongite valmistamine, kastmete paksensamine ja soojas hoidmine.
Iga retsepti juures sammhaaval antud tegevusjuhis ja värvifoto.
Originaali pealkiri Making classic sauces. A cook's collection of essentials. Eesti keeles
Märksõnad
kastmed
kastmed
kokaraamatud
Hind:
12,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!