Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Esimene samm võluriks. Algajale pagar-kondiitrile.Autor(id): Koostaja Julia Pill
Kirjastus: Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus
Linn: Sillamäe
Aasta: 2018
Originaalkeel:
ISBN: 9789949888108
Lehekülgi: 0
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamat on mõeldud eelkõige pagar-kondiitri eriala õpilastele elukutse omandamiseks, samuti saavad raamatus olevaid retsepte kasutada kõik huvilised.
Arvestada tuleb asjaolu, et retseptides näidatud temperatuur sobib küpsetamiseks professionaalsetes ahjudes. Toodete valmistamiseks kodustes tingimustes tuleb temperatuurile lisada 20-30 kraadi vastavalt ahju eripärale.
Hind:
17,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!