Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Üsna odavalt, aga maitsvaltAutor(id): Liia Tiigi
Kujundaja: Anneli Aarma
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1996
Originaalkeel:
ISBN: 5440014101
Lehekülgi: 200
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 153 × 223 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 134
Kokaraamatus on nii uusi kui vanu retsepte. Peamine mõte on julgustada proovima, eksperimenteerima, valmistama toitu sellest, mis olemas on, asendama puuduvaid aineid olemasolevatega. Ka sellest pole midagi, kui lõpuks saab valmis hoopis teine toit, mille tegemist retsepti järgi alustati. Peamine, et kõik oleks maitsev, isuäratav, tervislik, taskukohane ning teeks rõõmu nii sööjale kui ka tegijale.
Sisu:
Teadmiseks retseptikasutajale
Maitseained
Maitsetaimed
Toiduainete kuumtöötlemine
Kastmete valmistamine
Külmad suupisted
Salatid
Võileivad
Supid
Ühepajatoidud
Pudrud
Kalatoidud
Lihatoidud
Hakklihatoidud
Praed
Kastmetoidud
Üleküpsetatud toidud
Panniroad
Pannkoogid
Klimbid
Magustoidud
Saiad, pirukad, koogid
Märksõnad:
kokaraamatud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!