Teema: Joogid
Pealkiri:
Minu esimene veiniraamatAutor(id): Mikael Mölstad
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Vilik Tiko
ISBN: 998530716X
Lehekülgi: 96
Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 165 × 241 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Suurepärane sissejuhatus neile inimestele, kes tahavad veinide päritolu ja eri maitseomaduste kohta algteadmisi saada. Raamatus antakse ülevaade veinisortidest, veinivalmistamise ajaloost, tänapäevasest veinitootmise tehnoloogiast, veinide hindamise kriteeriumidest ning tuntumatest veinipiirkondadest ja nende eripärast.
Raamat on valminud koostöös Rootsi kirjastusega Millhouse Förlag AB.
Originaali pealkiri Första vin boken. Eesti keeles
Veiniterminite sõnastik lk. 49-50
Märksõnad
vein
veinitööstus
kaubatundmine
veinivalmistamine
vein
veinitööstus
geograafia
käsiraamatud
Hind:
19,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!