Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti rahvatoiteAutor(id): Silvia Kalvik
Kujundaja: A. Aarma
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1981
Originaalkeel:
Lehekülgi: 142
Seisukord: pisut määrdunud ja katkised kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 237
Teine, parandatud ja täiendatud trükk.
Raamat koosneb kahest osast. Esimeses osas antakse ülevaade eestlaste toidust argi- ja tähtpäevadel, nagu see oli välja kujunenud möödunud sajandi keskpaigaks. Teine osa sisaldab toiduretsepte toidurühmade kaupa, mõeldud kasutamiseks tänapäeval.
Mõeldud etnograafiahuvilistele ja perenaistele.
kokaraamatud
Hind:
3,00 EUROtsing autori järgi:
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Perioodika, 1988, hind: 3,50 eurot
Silvia Kalvik, Meisterdame looduslikust materjalist,
Valgus, 1981, hind: 4,50 eurot
Silvia Kalvik, Eesti rahvatoite,
Valgus, 1970, hind: 5,00 eurot
Silvia Kalvik, Pühadetoidud ja tavanditoidud,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 16,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia,
Perioodika, 1984, hind: 9,00 eurot
Silvia Kalvik, Estonian cuisine,
Perioodika, 1993, hind: 10,00 eurot
Silvia Kalvik (koostaja), Estonian cuisine (Eesti rahvatoite),
Perioodika, 1987, hind: 9,00 eurot
Silvia Kalvik, Eestiläisiä ruokia,
Perioodika, 1988, hind: 6,00 eurot
Silvia Kalvik, Aus der estnischen nationalküche,
Perioodika, 1987, hind: 10,00 eurot
Сильвия Кальвик / Silvia Kalvik, Эстонская кухня. Рецепты блюд (Eesti rahvustoite),
Perioodika, 1987
Silvia Kalvik, The Cooking of Estonia,
Perioodika, 1984
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!