Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Puu- ja aedvilja töötlemise tehnoloogiaAutor(id): Toimetanud Fjodor Tserevitinov
Kirjastus: Pedagoogiline Kirjandus
Linn: Tallinn
Aasta: 1948
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: A. Kask
Lehekülgi: 448
Seisukord: üsna kulunud, määrdunud ja katkised kaaned, sisu olemas ja korras
Suurus: tavaformaat, pehme köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 214
Aedvilja ja puuvilja kuivatamine
Aed- ja puuvilja hapendamine, soolamine ja marineerimine
Puu- ja aedviljade keemilised marineerimismeetodid
Puu- ja aedviljade konservimine
Tomatisaaduste valmistamine
Puuvilja- ja marjamahlade, siirupite ja ekstraktide valmistamine
Püree, marmelaad, keedis, džeem
Puu- ja aedviljade konservimine külmutamise teel
Seente tõlkimine
Uurimismeetodid
Märksõnad:
puuviljad
köögiviljad
toiduainete töötlemine
toiduainetetehnoloogia
Hind:
25,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!