Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
ICA kirjastuse suur kokaraamatAutor(id): Toimetanud: Madli Murakas
Kirjastus: Sinisukk
Linn:
Aasta: 2004
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Kadri Papp
ISBN: 9985737989
Lehekülgi: 768
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Suur kokaraamat pakub toiduideesid ja retsepte, tutvustab lisandeid, et kasutaja oskaks valmistada toitu, mis on põnev ja meeldivalt serveeritud. Toitu valmistatakse mõnele või paljudele, pidu- ja argipäevaks. Tulemuseks peaks olema hea, kena väljanägemisega, maitsev roog, mis vastab erinevatele maitsetele ning on laenanud ideid paljude maade ja regioonide köögist. Raamatu retseptid põhinevad kõige levinumatel komponentidel ja varustusel, mida leidub igas nüüdisaegses köögis. Umbes 500 fotot näitavad, kuidas ratsionaalselt ja kergesti hakkama saada nii lihtsamate kui ka keerukamate toitudega.
kokaraamatud
Hind:
30,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!